Aktywne Wpisy
rastafari85 +144
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MishMashStudio666 +335
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
#kawa #ekspresdokawy #pytanie #pytaniedoeksperta
Z czyszczeniem w automatycznych jest zawsze tak samo. Podchodzisz by zrobić kawę i dostajesz komunikaty, uzupełnij wodę, nasyp kawę oproznij fusy, skropiny, czas na odwadnianie a czy ma pan naszą aplikację, a czy hitler miał rację? A ty
czekolada to tylko gorące mleko i proch w kubku
Saeco ma filtr wody, zdaje mi się, że jeden powinien być w komplecie. Następne trzeba dokupywać. Na ile starcza to zależy ile kaw się robi. Ogólnie kilka miesięcy.
Co do czyszczenia to takie podstawowe czyszczenie to robi się samo ale raz na jakiś czas wypada wrzucić tabletkę/saszetkę czyszcząc. Ogólnie to zależy do modelu więc musisz poczytać albo pogadaj w jakimś