@karix98: @Orage @Towarzysz_Pawulon @bArrek: przecięż Węglowa ma fatalne syry. Poza tym co to znaczy za duże. Te większe są zazwyczja ladniejsze, ale musza byc fajnie wyprofilowane i szczuple.
@Towarzysz_Pawulon: bzdura. Najlepsze są wlasnie 39-42. Pod warunkiem ofkorz, ze sa ladnie wyprofilowane i kobiece. Zobacz na paluchy roxie jakie obleśne i nieociosane jak u chlopa, cześka rzeźnika. Jak sam ma syry 38 to faktycznie nawet i 37 u kobiety wydają ci sie duże.
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
#roksanawegiel #stopyboners #stopy #nastolatki
ale łuk mocno zarysowany, większość kobiet jednak ma jakieś popłaszczone te st00piska
jak po mnie skakała tyłem i miała w moją stronę dół stóp wypięty to myślałęm że mi ekspolduje siur
Poza tym co to znaczy za duże. Te większe są zazwyczja ladniejsze, ale musza byc fajnie wyprofilowane i szczuple.
Zobacz na paluchy roxie jakie obleśne i nieociosane jak u chlopa, cześka rzeźnika.
Jak sam ma syry 38 to faktycznie nawet i 37 u kobiety wydają ci sie duże.
Po prostu duże stopy sa paskudne