Wpis z mikrobloga

zaraz szlag jasny mnie trafi (i nie, nie jestem przed okresem). jedyne gdzie teraz wychodzę poza sklepem to na rolki, mam jedną alejką która sie nadaje, ale praktycznie jeżdże w kółko, to wyruszyłam na poszukiwania nowych miejsc. i oczywiście taki c--j. pare metrów gładkiego a potem znowu jakiś chropowaty po którym jeździć się nie da, a przynajmniej taka s---------a jak ja nie potrafi, do tego rolki słabe. pojeździłam z 5 min co nie przeszkodziło mi mieć całych pleców i łba spoconego oczywiście. bo oczywiscie nie mozna jak normalnie jak kazda bab ktora mijam wygladac, nie, ja po 5 min spaceru jak jest +20 musze wygladac jakbym przebiegła maraton. na silce to samo bylo, ja juz mokra po rozgrzewce a laski milion razy bardziej wycwiczone podnoszac 10x wiekszy ciezar niz ja wygladaja jakby nigdy kropli potu nie uroniły. jak wiatr wieje to oczywiscie tylko mi włosy i grzywka lataja na wszystkie strony, jakbym miala swoje wlasne pole grawitacyjne bo nikomu innemu kogo mijam nawet jeden włos sie nie poruszy. załuje ze wgl pomysl tych rolek i silki wczesniej wgl mi przyszly do glowy
przez chwile mi juz fajnie bylo na rolkach to oczywiscie taki c--j musze krecic sie w kółko na rolkach ktore sa biedackie i zaraz sie rozjebia. i oczywiscie ledwo sie stamtad zawinelam to mi sie siku zachcialo, sikałam rpzed wyjsciem potem nic nie piłam.
ciagle mi sucho w buzi chce mi sie pic i pije specjalnie malo zeby nie musiec sikac co chwila i tak c--j jak nie ma wc w poblizu to sie stresuje ze i tak mi sie zachce i z nerwow mi sie. nie ma co wgl wychodzić z domu i robić cokolwiek, wszystko tylko wkurza i rozczarowuje
#przegryw #frenpill
toitakniemaznaczenia - zaraz szlag jasny mnie trafi (i nie, nie jestem przed okresem)...

źródło: image

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach