Wpis z mikrobloga

Grubas jest teflonowy i nic się do niego nie przyklei jeśli to wszystko co jest na niego mocnego.
1. Wysyłanie kiełbasy ślaskiej do 14tki - kara za coś takiego jest tak niska, że nie ma nawet szans na 1 dzień aresztu, o więzieniu nie mówiąc. Poza tym myślę że on jest tak zakompleksiony że tego dicka wysyłał hurtowo, szukając akceptacji.
2. Ukrainiec z Charkowa - można to jedynie potraktować jako p---------e pijanego wujka na grillu. Nie stwierdził tam że coś takiego zlecił, albo że planował zlecenie. Ot takie bajdurzenie.
3. Wypadek - nie wiem jak to działa w sądach, ale na podstawie samych zeznań świadka można za to coś przybić? Przecież w czasie się nie cofną żeby go zbadać alkomatem czy zrobić testy narkotykowe.

Ale tło robi się ciekawsze. Mamy tam agencję ochrony która oferuję się jako gangsterzy do wynajęcia, gotowi kogoś pobić, albo nawet porwać jak w przypadku konopa. Wiele też wskazuje na powiązania z poznańskim kibolstwem. Wystarczy sprawdzić kto trzyma bramki w dyskotekach i klubach w Poznaniu, bo zakładam że na 99% będą to kibole Lecha i następnie zweryfikować ich powiązania z agencją ochrony Kiry. Obstawiam że to towarzystwo jest wymieszane i współpracuje ze sobą.
W całym tym p---------u pojawia się postać byłego rzecznika policji XDDD
Uniwersum pięknie się rozwija i mam nadzieję że ktoś im do d--y się dobierze, a dziad leśny będzie regularnie do grudnia likował kolejne materiały, a w grudniu gdy umowa z fame się skonczy wykręci jakąś grubą aferę i zmiecie ten stypiarski szajs z internetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#famemma
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ChamskoCytuje 1. Leksiu wysłał kolbase w majtach. Cancel w necie. Nie ma wyroku sądu

Dubiel krył pedo i namawiał go na spotkanie a wcześniej wszystkich okłamywał ze nie wiedział - cancel w necie mimo mocnych pleców m.in sokołowskiego. Bez wyroku sądu.

2. To co Wardęga nagrał to są groźby. Podchodzi pod paragraf jak ofiara faktycznie zgłosi ze czuje sie zastraszona.

3. Ofiara moze isc z tym do sądu i się sądzić.
  • Odpowiedz
@loty-luju: daniel "tucznik" magical n---------l na wizję matkę a ktos tu myśli że za wysłanie kolbasy 10 lat temu wsadza do więzienia. Nawet magicznego nie wsadzili za to, tylko za co innego xd
  • Odpowiedz
@carahiluk: Już nawet nie chodzi o wysylanie dickpicka tylko o groźby albo o to kogo on zna że może się przyczynić za 15k do takiego czynu. Nawet jak to sarkastyczne gadanie to to jest poważna sprawa. A magical nie poniosl konsekwencji bo nikt tego nie zglosil ze bije matke xd
  • Odpowiedz
@carahiluk: n---------l matkę ktora nie wniosła sprawy do sądu, nawet jeśli ludzie donosili to ona zeznała ze nie czuje się pokrzywdzona - jak dla mnie słaby przykład podales
  • Odpowiedz