Aktywne Wpisy
Kantar +83
Minister Kosiniak-Kamysz z apelem do pracodawców, by zwalniali z pracy strażaków z OSP i żołnierzy WOT
Nie no to już absolutny skandal. Apel o zwalnianie ludzi za pomoc. Nadal popieracie Tuska i jego bande?????!!!!!!!!!11
#powodz
susuke15 +11
#powodz Ale mi się smutno zrobiło. Zalewają polder w którym mieszczą się 2 wsie. Zamiast zapłacić każdemu mieszkancowi rynkowa stawkę za jego działkę by ci mogli zamieszkać gdzieś indziej to nie. Niech ich zalewa. Kompletnie nie rozumiem dlaczego ich nie wywlaszczyli siła i zapłacili im np 60tys/ha( nie wiem po ile tam jest ziemia rolna, mówię stawki u siebie) bądź po prostu dali im ta ziemie w innym miejscu plus
2. Napisał, że ma konta na innych portalach gdzie walczy z rosyjską propagandą, mimo że tu uprawia tylko rosyjską (ale za to tępą)
3. Poprosiłem o link do kont, bo skoro ma, to pewnie pokaże, prawda?
4. Oczywiście, że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tagowych Iwanów: jeśli wwbkt was nęka w trollowni (napisał, że w robocie ora prorosyjską swołocz, chyba że też kłamał) to nie jest to rozsądny konserwatyzm i powinniście zgłosić to oficerowi prowadzącemu
p.s. teraz już nie chce tego linka, bo pewnie znalazłeś już jakieś nie twoje konto
#ukraina #rosja #wojna
@Wszebor: o tych samych porach, dzien pozniej jak rosji cos sie stanie na froncie, zapominając się przelogować, lecąc na translatorze i robiąc literówki cyrylicą?
@robertkk Tobie nie przyszło do głowy jeszcze, że ja nic nie muszę Ci udowadniać, a na wykopie nie toczycie żadnej cyberwojny? Ruscy z ich g---o budżetem nie mają środków na płacenie dziesiątkom ludzi za przesiadywanie na tym portalu. Na wykopie na każdym tagu od zawsze toczy się pojedynek betonu z trollujacymi. Ty jesteś właśnie betonem i z kumplami zrobiliście tu taki chlew, że najbardziej wartościowi użytkownicy
@wwkbt: Durny bełkot. Największy odpływ to był po wprowadzeniu nowego wykopu, a to dlatego, że przestała działać czarnolista na tagi i się wylało na portal to całe g---o, które normalnie siedzi na kwarantannie na tagach typu przegryw, famemma i innych ławeczkach dla marginesu. Może tam poobserwuj to