Wpis z mikrobloga

1. Iwan dostał rozkaz uwiarygodnienia się, że jest Polakiem, przy okazji szukając ukraińców, bo to ich znany spin że jak 90% Polaków nienawidzi rosji, to na pewno są z ukrainy
2. Napisał, że ma konta na innych portalach gdzie walczy z rosyjską propagandą, mimo że tu uprawia tylko rosyjską (ale za to tępą)
3. Poprosiłem o link do kont, bo skoro ma, to pewnie pokaże, prawda?
4. Oczywiście, że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Do tagowych Iwanów: jeśli wwbkt was nęka w trollowni (napisał, że w robocie ora prorosyjską swołocz, chyba że też kłamał) to nie jest to rozsądny konserwatyzm i powinniście zgłosić to oficerowi prowadzącemu

p.s. teraz już nie chce tego linka, bo pewnie znalazłeś już jakieś nie twoje konto

#ukraina #rosja #wojna
robertkk - 1. Iwan dostał rozkaz uwiarygodnienia się, że jest Polakiem, przy okazji s...

źródło: mdgmdggdmdgmdnsfnfsn

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robertkk: Nie no tak, serio, to jak dla mnie 90% tych gości to niestety nie są żadne Iwany, tylko ludzie którzy piszą takie bzdury za darmo, z jakiejś wewnętrznej potrzeby.
  • Odpowiedz
  • 3
Nie no tak, serio, to jak dla mnie 90% tych gości to niestety nie są żadne Iwany, tylko ludzie którzy piszą takie bzdury za darmo, z jakiejś wewnętrznej potrzeby.

@Wszebor: o tych samych porach, dzien pozniej jak rosji cos sie stanie na froncie, zapominając się przelogować, lecąc na translatorze i robiąc literówki cyrylicą?
robertkk - >Nie no tak, serio, to jak dla mnie 90% tych gości to niestety nie są żadn...

źródło: mdgmdggdmmdgm

Pobierz
  • Odpowiedz
@robertkk: Może 90% to za dużo powiedziane, nie liczyłem, niektórzy to na pewno jakieś Ołgino, Góvner na pewno ma przynajmniej 2 osobowości pod tym kontem, ale ten większość wygląda na jakichś zwyczajnych dzbanów siedzących w tematach które można określić jako pato-konserwa.
  • Odpowiedz
  • 0
@Wszebor O, pierwszy myślący.
@robertkk Tobie nie przyszło do głowy jeszcze, że ja nic nie muszę Ci udowadniać, a na wykopie nie toczycie żadnej cyberwojny? Ruscy z ich g---o budżetem nie mają środków na płacenie dziesiątkom ludzi za przesiadywanie na tym portalu. Na wykopie na każdym tagu od zawsze toczy się pojedynek betonu z trollujacymi. Ty jesteś właśnie betonem i z kumplami zrobiliście tu taki chlew, że najbardziej wartościowi użytkownicy
  • Odpowiedz
Ty jesteś właśnie betonem i z kumplami zrobiliście tu taki chlew, że najbardziej wartościowi użytkownicy poodchodzili I wszystkie treści to propagandowy ukraiński ściek

@wwkbt: Durny bełkot. Największy odpływ to był po wprowadzeniu nowego wykopu, a to dlatego, że przestała działać czarnolista na tagi i się wylało na portal to całe g---o, które normalnie siedzi na kwarantannie na tagach typu przegryw, famemma i innych ławeczkach dla marginesu. Może tam poobserwuj to
  • Odpowiedz