Wpis z mikrobloga

P------e jest to #allegro z tym nakazem podpinania czegokolwiek. I przez to mnóstwo aukcje do których istnieje jakaś magiczna zakładka "katalog tego produktu" a tam produkt inny niz ten sprzedawany. Bo mam np. futerał do multitoola. Sprzedaje sam futerał, nie multitoola. A muszę coś podpiąć, cokolwiek - wiec podpinam mylny produkt.

P------e to jest, po co wymuszją podawanie jakichs numeró EAN i łączenie produtków?

#pytanie #zakupy
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bunch: No, albo pisza, ze przedmiot x jest najtansza oferta, ale w kategorii, nie w calym alledrogo i okazuje sie, ze w innej kategorii to samo jest tansze. A jak pisze do supportu, ze to nie pasuje to oni, ze tak se po prostu mozna i nic sie z tym nie zrobi
  • Odpowiedz
  • 0
@Bunch: rozwiązaniem dla Ciebie może być sprzedaż na Allegro Lokalnie. Jest to specjalne miejsce, które powstało z myślą o okazjonalnych sprzedających oraz o wszystkich kupujących.

Szczegółowe informacje znajdziesz w artykule: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/poznaj-allegro-lokalnie-informacje-ogolne/czym-rozni-sie-sprzedaz-na-allegro-lokalnie-od-sprzedazy-na-allegro-jD49DxP3rtk

@allegro_pl: Ja mam u was konto od 20 LAT
  • Odpowiedz