Aktywne Wpisy
kalafi0r +187
Zakolak ma problem z reklamami w kinie
Ten sam zakolak #!$%@? reklamami w swoich filmach w ilościach polsatowskich
Jak można być takim hipokrytą albo idiotą? Albo jedno i drugie
Wyprzedzając argumenty Mariuszy z Brajton, że jego filmy sa za darmo - nie nie są - płace yt premium zeby nie oglądać reklam a on obchodzi system i wkleja je do swoich filmów
i tak wiem moge przewinac te jego reklamy... dokładnie tak
Ten sam zakolak #!$%@? reklamami w swoich filmach w ilościach polsatowskich
Jak można być takim hipokrytą albo idiotą? Albo jedno i drugie
Wyprzedzając argumenty Mariuszy z Brajton, że jego filmy sa za darmo - nie nie są - płace yt premium zeby nie oglądać reklam a on obchodzi system i wkleja je do swoich filmów
i tak wiem moge przewinac te jego reklamy... dokładnie tak
toniemojekonto1 +140
Problem z polską przestępczością, określmy ją jako - X
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
Czy rozciąganie i pilates może pomóc na zbyt wydatne mięśnie ud (głównie czworogłowy)? Póki co odpuszczam leg day. A cardio (bieganie i rower) nie szkodzi?
#silownia
@budva: Nie, btw. co w Twoim rozumowaniu znaczy zbyt wydatne?
@budva: oksymoron
Sądzę, że @ycnamocaba jest ekspertką.
Komentarz usunięty przez autora
@gromwell: Nie chce się czepiać, ale ten rodzaj paradoksu metaforycznego nie jest akurat oksymoronem. Oksymoronem byłyby np. „przepakowane uda”.
W ogóle to ja nie rozumiem. Nie można mieć za dużych ud. Poka foto ;-) @budva:
Co do przysiadu, to w jego dolnej fazie bardziej niż mięśnie czworogłowe zaangażowane są mięśnie dwugłowe, o ile robisz przysiad (to znaczy ATG), a nie kucnięcie ze sztangą.
Może źle robię przysiad ze sztangą, bo zawsze po treningu mam okropne zakwasy w czworogłowych (w pupie też, ale trochę mniejsze).
A co do metabolizmu na poziomie rośliny - wszystko można zmienić. Ale nie znam
Metabolizm na poziomie rośliny mam po 6 latach przeróżnych diet i zaburzeń w odżywianiu. Obecnie moja dieta to około 1800-2000kcal (ale przez lata potrafiłam jeść 1000 kcal dziennie). Bardzo zbilansowana, dużo białka, ciemny ryż, warzywa, kurczaki, owsianka, jajka itp. Nie jem w ogóle cukru, mleka, glutenu i żadnych przetworzonych ani niezdrowych rzeczy.
Mięśnie mają mi na czym rosnąć.
Ale wracając bardziej do tematu, czy dobrym pomysłem będzie
Dobra, ale jaki Ty właściwie masz cel? Zmniejszenie mięśni? Żeby zmniejszyć mięśnie, trzeba się
Jeśli chcesz schudnąć, to nie ma innej możliwości niż jedzenie mniej, ale nie znam