Wpis z mikrobloga

Jeden film przez 9 dni nie może przebić miliona, drugi dwa dni temu dodany z contentem motoryzacyjnym tak samo.
Widać, że ludzi już mają dość Słupa. Ja wiem, że to i tak niezła oglądalność ale jak na jego standardy, gdzie milion był w 4-5h to jest tragedia. Oby loteria się nie spięła, Grażyna nie nadąża z gotowaniem bigosu
#budda #polskiyoutube
dddobranoc - Jeden film przez 9 dni nie może przebić miliona, drugi dwa dni temu doda...

źródło: Zrzut ekranu 2024-08-26 o 12.41.11

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oglądałem większość filmów u buddy ale jak powiedział że zamierza odejść i robi na koniec loterię to mi się odechciało i pewnie większość ludzi ma tak samo.
  • Odpowiedz
Nie możliwe. Czyżby spora rzesza parapetów odwróciła się od swojego bożka. Film w którym oznajmił że kończy z kanałem i robi ostatnią z ostatnich loterii ma prawie 3 bańki wyświetleń. Zapewne tyłu "8 000 000 na nagrody" przyciągnął publikę, ale gdy dowiedzieli się że to koniec zapaliła się lamka. Przy poprzednich loteriach mówił że nawet jak ktoś nie wygra to kupując los dokłada cegiełkę do kanału żeby mógł dalej tworzyć filmy na
  • Odpowiedz