Aktywne Wpisy
Pracuję na pełen etat, zarabiam powyżej średniej krajowej i nie stać mnie na nic.
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
Kawalerka w warszawie to koszt około 3300 PLN ze wszystkim. Na jedzenie wydaje około 1800 PLN - czasem gotuje sam, czasem na mieście. 150 PLN place za paliwo. około 100 PLN to leki (problemy skórne) i dodatkowe 150 PLN to jakaś chemia, papier toletowy itp. 200 PLN place za rozrywkę tj. pójście w miesiącu na tenisa / squasha / kręgle lub wyjście ze znajomymi na drinka lub szisze. Zostaje mi około 1000 PLN.
Tymczasem znajomi, którzy maja mieszkanie po babci, kupili im ich bogaci rodzice i pracują w Dino przy takim samym trybie życia maja na koniec miesiąca na koncie znacznie więcej niż ja.
Nie
ruskizydek +4
Dobranocka dla lateksów już obejrzana . Ciąg dalszy rugania agatki przez Krzysia. agatka jak chce może się rozwodzić, brać tego łysego, z nim się żenić i hodować Krzysiowe dzieci. A Krzysiu i tak " kocha swoje dzieci z całego serca ". Przy okazji poznajemy spaniałą opowieść jak to Krzysiu pierwszy raz zachorował na zapalenie płuc. Leżał konający na łóżku mamusi, bo nie chciał brać leków,bo już wtedy chciał iść do jamy.I wówczas agatka pierwszy raz wlazła Krzysiowi do łóżka, by ten drapał ją po p...e. A list ten ogólnie to agatka napisała za namową koleżanek, które Krzysiu zna i to są zwykłe svki.
Później dzwoni srawek i nie idzie słuchać tego pastucha. Krzysiu ma pretensje o nieodkodowane kanały w tv i o nie działające kamery. I ze złością rzuca " nara" do telefonu a po chwili rzuca telefonem na stół. srawek oddzwania, zapewnia, że zrobił co mógł by kamery ogarnąć, nagrywarka nawet router zresetował a teraz mają " poruszać kabelkami przy kamerze" i może się naprawi się. Jeśli nie- zamówią serwis w terminie dogodnym dla Krzysia, żeby on w domku był. Krzysiu oczywiście żąda by przy wizycie serwisu obecny był statyworedaktor, ten oczywiście nie wie czy zajedzie,czy znajdzie czas i proponuje, żeby przyjechał ktoś inny,np. ksiądz. Tą ripostą producenci wilmowi wymuszają na Krzysiu lament bembeńsko- sakralny a jednocześnie- tytuł clickbaitowy. Lament krótki, ale parę wyświetleń wpadnie. srawek jest na L4, wraca 30.08, pije tylko mleko bez laktozy, olkohola nie pije,ale lubi karmi.
P.S. Czika, dodaj Pan tagi ,mnje się nie chce się.
@bellacavem: to dziwnie współgra z czwartkowym oświadczeniem adwokata sławka w sprawie rzekomego braku kamer na szkolnej
22.08.2024 godz.16.12
https://www.wadowice24.pl/magazyn/6053-ufo-nad-wadowicami-krajowe-media-wyjasniaja-co-krazylo-ostatnio-nad-naszymi-glowani.html
Czika zestrzeli!
@bellacavem: bo ten czika to samotny despertat, wiecie: zero kolegów