Wpis z mikrobloga

Zna się tu ktoś na osach? Czy jeżeli drugi raz w ciągu kilku dni wleciały mi do pokoju dwie naraz to na pewno jest gdzieś gniazdo? Czy dalej to może być przypadek. Nie są agresywne, za pierwszym razem jedna chodziła mi po nodze i nic, no ale teraz się już przestraszyłem..

#owady #pytanie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@A_R_P tylko jak je zlokalizować i czy jest w bloku czy gdzieś na zewnątrz... Ale z tego co czytałem to w sierpniu nie ma sensu ich usuwać, bo i tak wrócą?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@A_R_P no bo teraz nie wiem jak znaleźć to gniazdo xD wcześniej tu żadnej nie spotkałem, a teraz w jednym tygodniu 2x po dwie sztuki xd ale za każdym razem to były samce chyba. Co prawda też se lubię zostawić jakieś jedzenie często czy cos, ale to możliwe że aż taki przypadek? I wgl one tylko w nocy przylaza, nie powinny spać wtedy? XD jakby wsm było to gniazdo gdzieś mega
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@A_R_P no nie chce żeby mnie zjadły xd a wcześniej nie spotkałem ani razu żadnej więc no. A one nie będą tak do jesieni z---------ć aż?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@A_R_P a skąd mogę wiedzieć czy jestem xd w sumie na w c--j innych rzeczy jestem XDDd ale narazie nie było ich znowu, więc to gniazdo nie może być jakos mega blisko. Ale czemu akurat we 2 za każdym razem?
  • Odpowiedz