Wpis z mikrobloga

Czy patologia wywieszania cen w tym kraju kiedys sie skonczy? Widzę k---a bułki, nad nimi jebitna czerwona cena 0.99, wiec sobie biore 3sztuki i kilka innych p-----l. Do kasy, place, w------e w rachunek, wracam do domu, jednak sprawdzam rachunek, a tam bulka za 1.60 za sztuke bo sie k---a okazuje ze nie doczytalem j------o dopisku czcionką 0.25mm ze bulka kosztuje zeta, ale przy zakupie 6 sztuk. Przeciez ich powinni j---c prądem za takie manewry. Mieszkam w kraju w ktorym wszyscy chca mnie zrobic w c---a. A wez te promocje wytlumacz obcokrajowcowi, ze k---a ten produkt jest w promce jak kupisz 3sztuki, tamten w rabacie jak masz karte robaka, a na to musisz miec talon na balon. K---a, trzeba niedlugo bedzie stanac na rekach i zaklaskac uszami... Czemu nic sie z tym nie robi ja sie pytam?

#lidl #biedronka #zakupy #zalesie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
Nie lubie jak mnie robia w c---a, po prostu... cwaniactwo na kazdym kroku, jak na tureckim bazarze. Do Bydgoszczy bede jezdzil...
  • Odpowiedz
Czy patologia wywieszania cen w tym kraju kiedys sie skonczy? Widzę #!$%@? bułki, nad nimi jebitna czerwona cena 0.99, wiec sobie biore 3sztuki i kilka innych #!$%@?. Do kasy, place, #!$%@? w rachunek, wracam do domu, jednak sprawdzam rachunek, a tam bulka za 1.60 za sztuke bo sie #!$%@? okazuje ze nie doczytalem #!$%@? dopisku czcionką 0.25mm ze bulka kosztuje zeta, ale przy zakupie 6 sztuk. Przeciez ich powinni #!$%@? prądem za
  • Odpowiedz