Aktywne Wpisy

SzybkiBLN +644
Mirki i Mirabelki, dotarła do mnie smutna wiadomość, odszedł od nas śp. @Dutch, osoba która spędziła tu prawie 12.5 roku. Można go było najczęściej spotkać na tagu #prawo w końcu był prawnikiem. Niestety przegrał z choroba, która za szybko go nam zabrała. Jeszcze miesiąc temu umawiałem się z nim na #p--o, niestety nie było nam dane wypić tego ostatniego kufla. Facet o dużej inteligencji, wiedzy i humorze. Spoczywaj

Jarkendarion +82
Dawno, dawno temu, w krainie normalnej sprzedaży gier były sobie gry pudełkowe. Wkładałeś płytę, odpalałeś, grało się. Mogłeś nawet pożyczyć koledze, lub kolega tobie. Zawsze działało. Nieważne czy był windows 98 XP czy Windows 7. Nie miało to znaczenia.
Gry z serii nowa extra klasyka kosztowały od 20 do 150 zł. Dało się zaoszczędzić, lub czekać.
A dobre czasy się skończyły. Przyszedł steam. Jedno wielkie gufno. Gry uzależnione od platformy, stanowiące zawsze
Gry z serii nowa extra klasyka kosztowały od 20 do 150 zł. Dało się zaoszczędzić, lub czekać.
A dobre czasy się skończyły. Przyszedł steam. Jedno wielkie gufno. Gry uzależnione od platformy, stanowiące zawsze
źródło: 9991540f06de7268037f
Pobierz

Was też wkurzają automatyczne odpowiedzi sprzedawców w dyskusjach? Nie mające żadnego sensu powiadomienia?
Zastanawiam się co my, użytkownicy możemy z tym zrobić. Nie da się tego wyłączyć, nie ma takiej opcji. Ja zacząłem sprzedawcom odejmować po gwiazdce od oceny za każdą automatyczną odpowiedź którą mi przysyłają. Nie obchodzi mnie dlaczego to robią - po prostu mnie to wkurza i danie im "negatywa" to jedyne co mogę zrobić żeby ich skłonić do innego zachowania. Niech wybierają - albo korzyści które daje im taka autoodpowiedź, albo straty wynikające z otrzymania komentarza negatywnego.
A co wy o tym sądzicie?
@AbaKowner: Rozumiem, że allegro narzuca im ograniczony czas odpowiedzi - to niech odpowiadają, a nie wysyłają spamoodpowiadajkę. Nikt nic na tym nie zyskuje - ani allegro, ani ja, ani sprzedawca. Jeżeli te zasady, narzucone przez allegro, są głupie - to niech zasypują allegro wnioskami o zmianę tych zasad.
Swoją drogą dziwię się allegro, jeżeli wymaga odpowiedzi sprzedawcy to dlaczego toleruje