Wpis z mikrobloga

Pamiętacie jaka była beka z tych słuchawek 8 lat temu jak Apple wypuszczało pierwsze air podsy? (Tak wiem, nie były to pierwsze słuchawki tego typu) Teraz nie wyobrażam sobie mieć innych sluchawek, nawet tych Bluetooth z krótkim kablem, bo to inny poziom wygody względem przewodowych. Teraz na mieście ciężko zobaczyć chociaż jedna osobę która używa przewodowych słuchawek, a większość firm od dawna takich nie produkuje.
#apple #sluchawki
mateo2111 - Pamiętacie jaka była beka z tych słuchawek 8 lat temu jak Apple wypuszcza...

źródło: IMG_4999

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Medicine676: to weź sobie gramofon pod pachę i na nim słuchaj muzyki bo jakość będzie troszeczkę lepsza niż na innych słuchawkach xD air podsy jak i wszystkie inne słuchawki bezprzewodowe z górnej półki mają zajebistą jakość dźwięku co potwierdzają nawet profesjonalne osoby testujące tysiące sprzętów audio. Wolę mieć gorsze audio, ale mieć komfort użytkowania, niż lepsze słuchawki z kablem który będzie mi ciągle wadził.
  • Odpowiedz
@mateo2111: mam tak samo, od chyba 7 lat używam tylko tws i nigdy więcej kabli xD. Najlepsze, że po tylu latach nadal są ludzie, którzy mówią A BO MI NA KABLU TO WYGODNIEJ, NIE TRZEBA ŁADOWAĆ I LEPSZA JAKOŚĆ DŹWIĘKU. Dobra, mam podsy pro 2 i ładuje je raz na tydzień a używam codziennie po kilka godzin, telefon ładują codziennie. Co wygodniej na kablu xD jak zahaczysz ręką o kabel
  • Odpowiedz
@mateo2111: Apple można dużo zarzucić ale wypromowanie słuchawek typu TWS (czyli bez żadnego kabla) to baza. I tak, wiem, że przed Apple też takie były no ale nie da się ukryć, że to jednak AirPodsy wyznaczyły trend i dzięki temu teraz takich słuchawek jest całe mnóstwo do wyboru w szerokim przedziale cenowym.
  • Odpowiedz
@mateo2111: słuchawki z kabelkiem to ja wymieniałem co 2-3 miesiące — rekord to był 6 miesięcy — i to niezależnie od ceny. Strasznie szybko się psuły i nie działała zaraz jedna słuchawka.
  • Odpowiedz