Aktywne Wpisy

Hellicon +10
STOP, WRZUĆ TU OSTATNI FAJNY OBRAZEK JAKI ZAPISAŁEŚ NA TELEFONIE.
źródło: temp_file2212658111430442822
Pobierz
Cześć Mirko!
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy
Wszystko wskazuje na to, że DPS będzie chciał wyegzekwować ode mnie i żony alimenty na moją babcię.
Problem polega na tym, że nigdy nie miałem z babcią relacji rodzinnych. Teraz babcia najprawdopodobniej trafi do DPS. W całej jej rodzinie tylko ja i żona mamy dochód.
Czy

Tak to jest, jak się wójta z Pcimia instaluje na stanowisko prezesa, oh wait… ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@maniek74:
@maniek74 to sprawdz przynajmniej jaki był konsensus np bloomberga
i przeczytaj to:
https://www.orlen.pl/pl/o-firmie/media/komunikaty-prasowe/2024/Sierpien-2024/Szacowany-wynik-EBITDA-LIFO-Grupy-ORLEN-w-drugim-kwartale-2024-r-powyzej-oczekiwan
@maniek74: tak się na obniżał, że guziki pękają w marynarce
źródło: zt0k9kpTURBXy9iYTk3YWE4OWQxOTU2OWNmYjljNDEzYzJmZGJjYTdmMi5qcGeRkwLNAcwA3gACoTABoTEB
Pobierz@maniek74: ja pierdziele, Maniek, ten tag jest jednym z tych cichszych w kwestii polityki. Nie róbmy tutaj stajni na ksztat reszty wykopu pełnego przegrywów inceli spod znaku jednej jedynej partii.
wystarczy, że ekonomia i giełda i tak są z polityką powiązane, ale
@maniek74: o dziwo najlepiej to pamiętają konfedepisowcy xD
"lemingi" miały to w dupie. Słychać wycie? Znakomicie :P