Aktywne Wpisy

czehuziom +710
Jak mnie #!$%@? polska policja. KtoΕ zrobiΕ wΕam na FB mojej znajomej. Po pierwszych sΕowach przywitania siΔ domyΕliΕem siΔ, ΕΌe to nie ona. Jak juΕΌ pojawil siΔ tekst o problemie z wypΕatΔ
kasy i czy mogΔ podaΔ BLIK, od razu wiedziaΕem co siΔ ΕwiΔci.
PodaΕem BLIK, ΕΌeby sprawdziΔ gdzie znajduje siΔ oszust.
PrzytrzymaΕem go dosyΔ dΕugo ΕΌeby czekaΕ przy bankomacie.
MiΔdzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, ΕΌe to nie oni
PodaΕem BLIK, ΕΌeby sprawdziΔ gdzie znajduje siΔ oszust.
PrzytrzymaΕem go dosyΔ dΕugo ΕΌeby czekaΕ przy bankomacie.
MiΔdzyczasie zadzwonilem na 112 gdzie przekazano mi info, ΕΌe to nie oni
ΕΊrΓ³dΕo: ZdjΔcie z biblioteki
Pobierz
xena_x +10
DziΔkujΔ wszystkim p0laczkom za rozprzestrzeniania opinii o Polkach ΕΌe sΔ
Εatwe. DziΔki nim obcokrajowcy za namowΔ
przegrywΓ³w odwiedzajΔ
PolskΔ w poszukiwaniu Polskiej kobiety.
My Polki nadal uchodzimy za kobiety ktΓ³re tolerujΔ patriarchat. Kobiety z zachodu potrafiΔ bardziej siΔ szanowaΔ. U nas kobiety nie sΔ jeszcze na tyle wyzowolone, wiΔc niektΓ³re wybierajΔ bycie z przystojnym ale konserwatywnym prawackim osΕem bo chcΔ ΕΌeby dzieci byΕy Εadne ale za to muszΔ wytrzymywaΔ ΕΌycie z troglodytΔ pod jednym dachem. Niestety w Polsce 80% mΔΕΌczyzn ma prawackie poglΔ dy wiΔc nie ma w czym wybieraΔ.
W USA to byΕoby nie do pomyΕlenia ΕΌe facet nie sprzΔ ta w domu. Tam kobiety nie tolerujΔ prawakΓ³w. ChΕop ktΓ³ry zostawia brΓ³d po sobie i nie sprzΔ tnie go ryzykuje rozwΓ³d. Tam facet wie ΕΌe musi sprzΔ taΔ, musi pΕaciΔ, musi szanowΔ kobietΔ i byΔ jej posΕuszny bo dla kobiety z zachodu chΕop prawak to margines z ktΓ³rym ΕΌadna nie chce mieΔ kontaktu.
Wielu
My Polki nadal uchodzimy za kobiety ktΓ³re tolerujΔ patriarchat. Kobiety z zachodu potrafiΔ bardziej siΔ szanowaΔ. U nas kobiety nie sΔ jeszcze na tyle wyzowolone, wiΔc niektΓ³re wybierajΔ bycie z przystojnym ale konserwatywnym prawackim osΕem bo chcΔ ΕΌeby dzieci byΕy Εadne ale za to muszΔ wytrzymywaΔ ΕΌycie z troglodytΔ pod jednym dachem. Niestety w Polsce 80% mΔΕΌczyzn ma prawackie poglΔ dy wiΔc nie ma w czym wybieraΔ.
W USA to byΕoby nie do pomyΕlenia ΕΌe facet nie sprzΔ ta w domu. Tam kobiety nie tolerujΔ prawakΓ³w. ChΕop ktΓ³ry zostawia brΓ³d po sobie i nie sprzΔ tnie go ryzykuje rozwΓ³d. Tam facet wie ΕΌe musi sprzΔ taΔ, musi pΕaciΔ, musi szanowΔ kobietΔ i byΔ jej posΕuszny bo dla kobiety z zachodu chΕop prawak to margines z ktΓ³rym ΕΌadna nie chce mieΔ kontaktu.
Wielu

π«§
ΕΊrΓ³dΕo: obraz_2024-08-20_184728298
PobierzΕΊrΓ³dΕo: obraz_2024-08-20_184756648
PobierzΕΊrΓ³dΕo: obraz_2024-08-20_184903985
Pobierz