Wpis z mikrobloga

Mam plan. Wiadomo jaki :D
Mam w mieszkaniu gniazdo RJ na kabel do internetów. Chciałbym w tym miejscu powiesić TV i muszę je zaslepić. Jednak pomyślałem, że można je jakoś zarobić tak, aby w środku puszki była tylko wtyczka na RJ. Wtedy nic nie dostawaliby od ściany, a ja mógłbym normalnie powiesić TV i jescze skorzystać z tego kabla. Pytanie czy to jest możliwe do wykonania?
Ps. Uchwyt do TV to slim Samsunga. Będzie tam 0.7mm więc dlatego chcę się pozbyć gniazdka ze ściany.
#remont #remontujzwykopem #internet #uchwytdotelewizora #telewizory #gniazdko
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@malysz_z_syrena: Nie bardzo rozumiem co chcesz zrobic z tą wtyczką w puszcze. Jezli jest tam puszka i odpowiedni zapas przewodu to wszystko można zrobić, zarówno zarobić gniazdo i schować do puszki jak i zarobić wtyczkę (chociaż nie wiem po co) Najlepiej chyba byłoby przedłużyć przewód i wyprowadzić gdzie trzeba.
  • Odpowiedz
  • 0
@MserN nie rozumiesz, bo nie umiem się wysłowić :)
Myślałem, żeby pominąć całe gniazdko i zrobić tam gniazdo. Mam fajny, cienki krótki kabel i będzie łatwiej mi go poprowadzić do tv. Przedłużenie kabla też wydaje się spoko pomysłem. Zaraz biorę się za jakieś poradniki na YT jak mogę to zrobić :) dzięki!
  • Odpowiedz