Aktywne Wpisy
wfyokyga +126
Mam urodziny dzisiej, wszystkiego najlepszego dla mnie.
W celu ratowania tagu zapostuję swoje dzisiejsze przemyślenia i właściwie zestaw linków, które uważam za wartościowe.
Teorii jest wiele, ja osobiście pozostaję mocno sceptyczny, ponieważ naprawdę większość klipów w sieci pochodzi od ludzi, którzy chyba pierwszy raz spojrzeli w niebo. Przekopałem się dzisiaj naprawdę przez masę doniesień i filmików, aż czacha dymi, odseparowałem dziadostwo i wrzucam Wam to, co uważam za ciekawe.
Tutaj nagranie od zawodowego operatora dronów, który moim zdaniem wypowiada się dość
Teorii jest wiele, ja osobiście pozostaję mocno sceptyczny, ponieważ naprawdę większość klipów w sieci pochodzi od ludzi, którzy chyba pierwszy raz spojrzeli w niebo. Przekopałem się dzisiaj naprawdę przez masę doniesień i filmików, aż czacha dymi, odseparowałem dziadostwo i wrzucam Wam to, co uważam za ciekawe.
Tutaj nagranie od zawodowego operatora dronów, który moim zdaniem wypowiada się dość
#przegryw
@akaisterne: Sztuce Erotycznej.
Wejscie w gorace nie dla kazdego jest celem. Celem bywa "punchline". Szczere chamstwo lepsze niz udawana litosc.
Też ostatnio miałem takie rozkminy.
Te fora co pozostały są jak cmentarzyska, nikt wątków nie czyta, nikt na wątki nie odpowiada.
Discord to ufno.
@akaisterne Jak jest grupa mocno zaangażowana w jakieś hobby, to zwykle ma swoje nadal działające forum. Jedno ogólnopolskie lub nawet międzynarodowe, zamiast kupki mniejszych amatorskich.
Przykład to np BGG i gry-planszowe dla planszówek czy BrickLink dla