Wpis z mikrobloga

• 1
@bellacavem: Czika sentynentalny gość, lubi powspominać po prostu. A nawet jeśli? xD To i tak byłaby mniejsza Choroszcz niż oglądanie, jak pewien użytkownik, kanału Kosnau i robienia skrótów oraz recenzji na tagu.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Nie manipuluj faktami. Skróty to robi beatka, ja piszę streszczenia i to z mlecznego człowieka. Kanał kosnoludka tylko polecam ,bo tego bełkotu streścić się nie da.
Zresztą nie tylko ja POlecam projekcje prezesa, o choćby przed chwilą ktoś udostępnił perkusyjne popisy rafaua.
Więc dogryzać mnie możesz,ale postaraj się chociaż robić to tak,żeby zabolało . A stopnie Choroszczy są różne. Dla Ciebie oglądanie tych wysrywów to extremum .Dla mnie -
  • Odpowiedz
  • 1
@Zarzad_osp: 38 zatopień komediancie! A Milenka moderatorka to nie gruba ryba grajewska? Poza tym nigdy nie wiesz, kto tam się skrywa pod grajewskim nickiem. Może samego Ókaszka już zatopiłem, wszak chłop miał tu już 9 kont, nie sądzę, by nadal nie pałaszował na Wypoku, tym bardziej, że na lajtach słychać, że jest z tagiem na bieżąco. Napisz mnie jeszcze raz taką bzdurę, to się pogniewamy. xD
  • Odpowiedz