Aktywne Wpisy
JaZestarym +85
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
"Nie jesteśmy bezpośrednimi uczestnikami wojny na Ukrainie. Wspieramy naszego sąsiada w ramach koalicji. Pomagamy m.in. szkoląc Legion Ukraiński. Dlaczego nie zacząć tworzyć Legionu Białoruskiego?” – pyta były dowódca wojsk lądowych.
"Polska jako państwo zaatakowane przez Białoruś ma prawo uczestniczyć w wyrównaniu rachunków z ekipą Łukaszenki, a przede wszystkim, przyspieszyć upadek tego reżimu” – zauważył.
"Musimy zebrać wszystkich brukselskich urzędników i sprowadzić ich na naszą granicę z Białorusią. Być może zachęci to ich do zastanowienia się nad bezpieczeństwem i przyszłością Europy” – podkreślił Skrzypczak.
https://www.wprost.pl/opinie-i-komentarze/11781849/polska-w-stanie-wojny-z-bialorusia-czas-wystawic-minskowi-rachunek.html
#ukraina #wojna #rosja #bialorus
"Władze Królewca zaczęły regularnie odnosić się do wypowiedzi gen. Waldemara Skrzypczaka i zachodnich analityków twierdzących, że w razie wojny rosyjski obwód zostanie zajęty przez NATO."
Moim zdaniem jest nawet prawdopodobne, że wcześniej to
@Filjan: @Pokojowa: Skrzypczak najpierw mówi, a potem ktoś za niego myśli i prostuje. Chcemy przystąpić do tej wojny, czy