Aktywne Wpisy
dream_big +197
#chwalesie
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
Wiem, że to nic wielkiego ale uważam, że jest to dobry początek.
369zszywek +51
Przestrzegam przed mirkiem @Smutny_procesorr
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
Jakiś czas temu, dokładnie jakoś przed 15 sierpnia wrzucił wpis że prosi o kilka złotych na zupkę chińską bo skręcił nogę, kasa poszła na leki a wypłata "pojutrze" i zaraz odda. Szkoda mi się go zrobiło bo sama niedawno skręciłam nogę więc się odezwałam i pomogłam. Ostatecznie poszło 40 zł na leki i jedzenie. Następnego dnia poprosił o więcej kasy, już nawet nie odpisywałam. Oczywiście minęło dwa
-Potraktowanie Wojtka jak jakiś zbędny towar i dosłowne wypchanie go z klubu. Wiem, że były dogadywanki z Arabami i na tej podstawie wzięto di Gregorio, ale PRowo i wśród opinii publicznej bardzo źle to wygląda. Co drugi mój znajomy, który interesuje się piłką, bardzo krytykował to co robi Juventus. Podobnie robiła kiedyś Barcelona z Rakiticiiem, który sam zaczął się żalić, że czuje się jak "worek kartofli".
-W ostatnich latach styl gry, mówiąc bardzo delikatnie, nie zachwycał. Można przegrywać mecze, ale po walce i jakimś stylu, a tego tu nie było. Mam nadzieję, że Motta to poprawi, ale póki co to nikogo to nie przyciąga.
-Pół składu to dla mnie trochę no-name, nazwiska nie zachwycają, w tym klubie - z całym szacunkiem - nie ma za bardzo już się z kim utożsamiać (może poza Chiesą, ale gaśnie to powoli). Kiedyś nawet taki Alessio Tacchinardi był kozakiem, który nadawał pieprzu tej ekipie.
-Brak ogarnięcia sponsora głównego, za to ściągnięcie jakiejś gimbusiarskiej marki z jakimś gościem z Instagrama (pic rel). Trochę to komiczne moim zdaniem.
I tak będę z tym klubem na dobre i na złe oraz czekał będę na to co zrobi Motta, jednakże nie czuję już tego entuzjazmu i magii co kiedyś.
#juventus #seriea
Dużo się tego ostatnimi laty nazbierało, rozmienia się na drobne prestiż i szlachetność tego klubu.
@RafalLygrys: nie no, bez przesady. Takich sytuacji to jest kilkanaście co sezon i jakoś nikt z tego powodu szat nie rozdziera.
Nie szukając daleko to rok temu podobnie MU potraktował De Gea, czy Tottenham Llorisa.
Jakby go chcieli upodlić, to by mu kazali cały sezon siedzieć na ławce jako trzeci bramkarz.
To jest skład na Ligę Konferencji a nie na UCL.
Ci ze zdjęcia to serio gracze Juve?