Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
@bluzgajacy: XD
Ruscy mieli zająć Europę w tydzień, nie potrafią zająć Ukrainy w 2,5 roku i kto jest temu winny? No przecież nie Putin, tylko wszyscy inni!
@Del: @an-drzej: bo każda propaganda potrzebuje wroga zewnętrznego i wewnętrznego, przeciw któremu elektorat może się konsolidować. To tak jak pisowcy u nas - wiecznie oblężona twierdza, w kraju te złe pedały i lewactwo tylko czyhają żeby zniszczyć polską rodzinę, a za granicą te Niemcy które chcą wprowadzić
@Del: bo to propaganda żeby zastraszać tą głupszą część społeczeństwa. To samo robią tuzy z Konfy strasząc tłumoków przebrzmiałym, lokalnym konfliktem etnicznym, który choć brutalny i krwawy nadal był lokalny. A o tym ile lat cierpieliśmy pod butem Moskwy jako naród wymazany z mapy to już lepiej nie mówić. Bo to niedobra jest....
@Del: bo jako jedyny naród podbiliśmy Moskwę. Nie udało się Hitlerowi, Napoleonowi ale nasi zdobyli.