Wpis z mikrobloga

Jezu Chryste! Ale mnie boli, gdy ktoś na tagu wrzuca swoje zdjęcie i twierdzi, że jest przegrywem, a na fotografii normalny gość, od którego wizualnie dzielą mnie lata świetlne. Większość tagu tutaj wygląda dobrze lub normalnie, tylko ja jak ten Quasimodo.

#przegryw
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kogutpiejeiglupieje: Głupoty gadasz. Mam na FB sporo znajomych, którzy normalnie czy nawet przeciętnie wyglądają i mają bardzo ładne dziewczyny/żony. Jak jadę do miasta też widuję gości, którzy chodzą za rękę z niezłymi laskami. Ta Wykopowa retoryka jest sporo na wyrost i niektórzy mają tu poprzestawiane klepki w główce.

Ja jestem brzydki, nie przeciętny, ale zwyczajnie brzydki.
  • Odpowiedz
@kogutpiejeiglupieje: Ja jestem ze wsi. Ogólnie "Polska powiatowa B" lub nawet niżej. Tu tylko kołchozy, składy budowlane, bieda fabryki. Większość tych chłopów robi w takich firmach, czasami ze swoimi kobietami. Na Wykopie ludzie przesadzają. Mając normalny wygląd lub przeciętny można znaleźć dziewczynę. I nawet nie trzeba być strasznie dynamicznym.

Ja próbowałem w technikum wiele razy rozpoczynać relację, ale dla mnie bycie przeciętnym jest marzeniem niemożliwym do spełnienia.
  • Odpowiedz