Aktywne Wpisy
Hołownia się k---a skompromitował. Pytają go o Wielichowską - w sumie też idiotyczne pytanie - a ten zamiast powiedzieć "Pytajcie się jej", bo dlaczego miałby się za nią spowiadać to atakuje dziennikarza, bo co on zrobił dla tworzenia zbiorników w kotlinie kłodzkiej.
#powodz
#powodz
dict +178
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
W sumie nie wiem czy wynika to z ceny słuchawek bt czy bardziej z popularności tiktoka. Bo mam wrażenie że osoby słuchające muzyki korzystają z słuchawek, a Ci od tiktoka tak jakby uważali że to nikomu nie przeszkadza.
Żeby było jasne nie mam tu na myśli tych którzy robią hałas głośnikami bt tylko tych którzy korzystają z głośnika w telefonie.
#niebieskiepaski #rozowepaski #ankieta
Korzystasz z słuchawek?
Ale przyznam że nie ogarniam dlaczego ktoś słucha tiktoka na głośniku w pociągu i trochę na siłę szukam argumentów.
@K-S-: Tu serio nie ma innego wytłumaczenia jak brak kultury albo uzależnienie, coraz częściej widzę też, jak ludzie oglądają filmiki, idąc chodnikiem albo nawet jadąc rowerem. Jeszcze teraz sprawdziłam cenę tych, które kupiłam, było to ponad miesiąc temu, i w jednym sklepie potaniały, a w międzyczasie była promocja xD Jak komuś
A oprócz tego to się z tobą zgadzam. I wgl takie mentalne dno jak kogoś stać na ipchona ale na słuchawki zabrakło ¯\(ツ)/¯
Co do anc to mnie ta opcja strasznie denerwuje. Za to polecam sprawdzić jakie kodeki obsługują słuchawki i uruchomić odpowiednie opcje w ustawieniach. U mnie jakość dźwięku po przełączeniu opcji to była prawdziwa przepaść.
Apropo, dawno nie słyszałem żadnego sebka z głośnikiem.