Aktywne Wpisy
blablalbla +51
k---a jesień i już mi sie nie chce żyć, a było tak dobrze, byłam na dobrej drodze do wyjścia z dołka i wszystko k---a wraca ja p------e, znów te napady w----u, złości, autoagresji, płaczu, tak mnie dobija ta pogoda, brak możliwości wyjścia na dwór, połazić, na rower, pomęczyć sie, no tak jest możliwość ale k---a po co jaka to k---a przyjemność w taką pogodę i ciemność po 18, wszystko k---a wraca, jedyne
G06DbT +13
I zaraz trzeba do kołchozu, przebrać się w ciuchy robocze ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
Chciałbym choć przez jakiś czas mojej "kariery" zawodowej popracować w biurze, gdzie nie trzeba się przebierać, gdzie nie trzeba nosić kasku i okularów ochronnych. Gdzie z każdym da się normalnie porozmawiać, a nie krzyczeć, bo masz zatyczki w uszach, i wszędzie hałas.
Ale nie dla robola to, bo za głupi jestem, żeby ktokolwiek zatrudnił (lub awansował) na takie stanowisko (
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #bananowetypy #bogactwo #p0lka
Komentarz usunięty przez autora
Nie jest przystosowana do życia, ona czegoś chce, coś pragnie i ma to dostać.
Niebezpieczna osoba z serii po trupach do celu
Bogatą?
Ale ona nie
@Luigi93: Porównałbym Warszafkę i tę "elitę" do USA, które urządza swoje mistrzostwa świata, a wielu ludzi nie wie, gdzie Europa leży. Zamknięci w swojej bańce, mający wszystko, nie wiedzący, jak normalni ludzie żyją i co muszą robić, żeby wytrzymać do wypłaty. I taki właśnie człowiek "elitarny" wypowiada się na tym filmiku.
@Emble: brzydka to była przed operacjami plastycznymi
Przecież to jedna z pierwszych onlyfansiar w pl z duzym kontem z tego co wiem ktora zgarnela na tym niezly hajs. Z tego ma te kwadraty nie od starych. Był tu kiedyś wątek o tym. Dziwne ze nikt nie przypomniał.
Dlatego tak p------i, bo jej to latwo przyszło na pokazywaniu kuciapy, wiec w jej mniemaniu mozna szybkoni latwo zarobic duzo kasy.
@Emble: Co mają pieniądze do genów?
Natomiast jak nie maja srodkow na zapewnienie chociaz 1 mieszkania go zrezygnowac z dziecka o gwarantuje, ze największy problem z tym będą miec bogate osoby jak rodzice tego pustaka.
Sami dodajecie do puli nowych niewolnikow,