Aktywne Wpisy
Czoso +1111
Słuchajcie mirki ostatnio myślałem o tym żeby otworzyć kawiarnie. Podliczyłem, że na czysto zarabiałbym z tego 10k miesięcznie. Średnia ceny dużego latte to by było 12.5zł
Z 10k na czysto byłbym tak średnio zadowolony. Niby nie jest źle, ale w tych czasach szału też nie robi. Docelowo chciałbym wyciągnąć 20k na miesiąc czysto. Kawa musiałaby kosztować wtedy 30zł. Problem, że za tyle nikt by jej nie kupił.
Wpadłem na pomysł, powiedzcie co myślicie.
A
Z 10k na czysto byłbym tak średnio zadowolony. Niby nie jest źle, ale w tych czasach szału też nie robi. Docelowo chciałbym wyciągnąć 20k na miesiąc czysto. Kawa musiałaby kosztować wtedy 30zł. Problem, że za tyle nikt by jej nie kupił.
Wpadłem na pomysł, powiedzcie co myślicie.
A
tallman +156
https://x.com/NigdyWiecejPiS/status/1822976667586896352
#stanowski #kanalsportowy #kanalzero #bekazstanowskiego
Faktycznie, wielka afera. Orlen od dawna sponsoruje polski sport i projekty z tym związane.
Serio tylko tyle macie na Stanowskiego? Reklamuje hazard (tak jak Wyborcza i wiele innych mediów), zatrudnia mało kobiet (więcej niż jest w zarządzie Agory) i zrobił jeden projekt z Orlenem (dotyczący sportu)? Jeżeli to są wszystkie jego wady to oznacza, że całkiem spoko człowiek z niego. ( ͡º ͜ʖ͡º)
@falden: Nie wiedziałem że stanowski jest sportowcem? jaka dyscyplina? pewnie ma dobre czasy na "setkę" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4 lata po pół bańki z kasy spólki skarbu państwa ( ͡° ʖ̯ ͡°) przyznaję się bez bicia, że jak ktoś kradnie mi prawie 2 miliony złotych to mnie to naprawdę boli ( ͡°
Druga sprawa to czemu powstał jakaś gówno stronka za 2m i tam była promocja jak szczurek stanowski miał kanał z milionem subów? :)
To tak jak zapłacić BBC za reklamę, ale nie na głównej tylko zrobią jakąś gówno stronkę o której nikt nie słyszał i nikt nie odwiedził :)
Niezły ten wasz wuc :)))
@pyszniarz: Ale desperacja
Może mniej wodza stanowskiego plemienniku, bo się ośmieszasz xD