#paryz2024 Igrzyska świetnie ukazują upływ czasu. Moje pierwsze świadomie śledzone to Pekin 2008, a każde kolejne związane są z innymi momentami w życiu. Ech... nostalgia
@Franek_z_fabryki_firanek @southlander ja pamiętam Sydney 2000, wstawałem rano w wakacje o 11, mieliśmy telewizor w kuchni który miał z 17 cali, jeszcze z dupą, mama coś tam gotowala a ja oglądałem pływanie. Nie wiem czy to były powtórki czy jeszcze na żywo. Ale wspomnienie jest genialne.
ja pamiętam Sydney 2000, wstawałem rano w wakacje o 11, mieliśmy telewizor w kuchni który miał z 17 cali, jeszcze z dupą, mama coś tam gotowala a ja oglądałem pływanie. Nie wiem czy to były powtórki czy jeszcze na żywo. Ale wspomnienie jest genialne.
@L3stat: W Sydney to pamiętam oglądając otwarcie, ojciec przysypiając zobaczył jakąś babeczkę z pochodnią i zażartował "o, a teraz się podpali". I ona rzeczywiście skierowała pochodnię
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Igrzyska świetnie ukazują upływ czasu. Moje pierwsze świadomie śledzone to Pekin 2008, a każde kolejne związane są z innymi momentami w życiu. Ech... nostalgia
@L3stat: W Sydney to pamiętam oglądając otwarcie, ojciec przysypiając zobaczył jakąś babeczkę z pochodnią i zażartował "o, a teraz się podpali". I ona rzeczywiście skierowała pochodnię