Wpis z mikrobloga

#kononowicz Bardzo dobrze, że użytkownik @bellacavem tworzy skróty tekstowe z filmów na kanale Mleczny Człowiek. W ten sposób, zainteresowani mogą nie oglądać i nie nabijać wyświetleń, jeżeli uznają, że treści nie są tego warte.
Dziękuję w imieniu oglądających kanał Mleczny Człowiek*, za oszczędzanie czasu

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ehhhhh_: osobiście odstawiłem oglądanie knura raz a dobrze gdy tylko przyszedł rudy (nawet nie chodzi o personalia, po prostu od razu było czuć zmianę kontentu) ale rozumiem, że uzależnionych może kusić. Takie kronikarskie skróty do dobry lek zastępczy na chwile słabości. Przy okazji to jakiś kamyczek do zadawania kłamu poglądowi, który się czasem pojawia na tagu, że "hehe każdy jedzie po rhudym ale potajemnie ogląda".
Nie szanowne państwo, mało kto
  • Odpowiedz
@ehhhhh_: Przykro mi, ale streszczeń więcej już nie będzie. Zawiadomiono mnie,że karłowaty jupiter mariusznieboży na swoim kanale czyta moje wysrywy jakby były napisane przez niego samego. Nawet słowa nie chce mu się zmienić. Pisałem te streszczenia dla jaj, jakimś sentymentem ich nie dażę, ale nie mam zamiaru ułatwiać życia takiemu wycieruchowi tajskich shemale i miłośnikowi igraszek z pielęgniarkami z Podlasia jak ten z metra cięty dzban z głosem ochrypniętym od
  • Odpowiedz
@bellacavem: Będe za skrótami tęsknił. Ale środki z mojej syprukcji proszę sobie zostawić. Przydadzą się w walce z tagowym plugastwem na bielskim pasku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz