Wpis z mikrobloga

@ElementalX7: Szanowny Urzędzie Skarbowy,

Muj somsiad kupił sobie nowego passata 1.9 TDI. To nie morzliwe rzeby w fabryce tyle pieniedzy zarobił.
Proszem o sprawdzenie skond miał na to pieniąszki.

Z powarzaniam,
Janusz Nosacz
  • Odpowiedz
@ElementalX7: co śmieszniejsze ja to już zgłosiłem będąc przykładnym obywatelem prawa wcześniej niż ta cała "afera" wybuchła i wiecie co? Nic się nie stało i z góry było powiedziane mi, że raczej ta sprawa "nie rozwinie się dalej" więc zapraszam zgłaszać takie rzeczy, ale polskie organy ścigania są X lat za Chińczykami więc też nie oczekujcie, że cokolwiek z tym zrobią, a to niestety już smutne ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@awful2: rozbawił mnie twój wpis - nie powiem że nie XD ALE! akurat przypadek panicza BUDDY jest bardzo ciekawy i mimo dobrej miny do złej gry ma za uszami więcej niż jego pseudofani widzą, a to jest przykre, że jakiś "krętacz podatkowy" (tak, podatkowy krętacz bo ma sprawy na skarbówce ale o tym przecież na filmiku nie powie) udaje że jest BOGIEM internetu....
  • Odpowiedz
  • 1
@SaIamanca: Mało tego, wszystkie jego firmy są na słupów. Człowiek który nie ma nic do ukrycia inie ma długów nie musi rejestrować firm na kogoś innego tylko sam ma kontrolę nad swoimi firmami, spółkami itp
  • Odpowiedz
@SaIamanca: Jak wiesz, że coś ukrywa przed widzami albo że robi jakieś wały to weź napisz albo udostępnij z anonima jakieś materiały na pastebin czy gdzieś. Od kilku miesięcy na wykopie piszą o tym, że on słup, że przekręty robi, a jeszcze nikt nic nie pokazał. Artur niby coś miał, ale został aresztowany za szantaż (?), do tego wyszło, że wcale nie chciał nic ujawnić tylko chciał wyłudzić pieniądze? To
  • Odpowiedz
@awful2: w sensie nikt publicznie do obiegu nie wyśle bo po pierwsze po co? Wydaje mi się że każdy kto coś wie więcej woli, by odpowiedział za swoje "grzeszki" w danych państwowych instytucjach a wrzucenie czegoś w internet nic dosłownie nie da gdy ten właśnie ogłosił odejście z internetu. A po drugie nie ważne co by złego wyszło na tego gagadka w internecie to jego fani którzy potrafią sobie jego
  • Odpowiedz
  • 0
@awful2: Artur jest idiotą który się nie zabezpieczył. Powinien przekazać wszystko zaufanej osobie i jeśli go aresztują, dana osoba powinno opublikować albo jakiś film na YT z datą i godziną publikacji. Co do pastebin, to ludzie powiedzą, że fake jak to ze wszystkim
  • Odpowiedz