Wpis z mikrobloga

skoro mnie zablokowales, to moze tu ci odpowiem platny trolewiczu

masz linka ze strony rzadowej ze statystykami jak to stop and search wyglada w UK z podzialem na pochodzenie etniczne

gov. uk

I zwroc uwage, ze te dane sa akurat za Anglie i Walie ( gdzie murzynow malo), a wiekszosc zatrzyman jest robionych w Londynie, zebys nie musial juz przepracowywac swoich zwojow dzisiaj - w Londynie wyniki sa skrzywione jeszcze bardziej na stronie ciemnoskorych, o czym ludzie od lat mowoa i narzekaja.

co za typ, nagle sie zjawia i zaczyna wszystkich pouczac co do rasizmu w UK, jprd!

niektorzy ludzie na tagu mieszkaja w UK od 20 lat i dobrze wiedza co sie dzieje i slysza o tym od swoich znajomych od lat, wiec nie czaruj, wymysl sobie swoj tag do klamania Polakom w Polsce, moze #dezinformacje_trytyty

@tyrytyty

#uk
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dreadingit: nie przeczytałeś w ogóle mojego argumentu (który bezpośrednio odnosi się do tego, co twierdzisz), co tylko pokazuje że czarnolisto było słuszne bo jesteś zainteresowany wyłącznie powielaniem propagandy. Proszę, doedukuj się w temacie, załączyłem link który wyjaśnia dlaczego takie proste podejście to manipulacja.

Plus mam doświadczenie z analizy podobnych danych z USA gdzie dochodzi się do podobnych wniosków - policja jest zbyt zachowawcza wobec Murzynów i zbyt brutalna wobec Europejczyków.
  • Odpowiedz
@dreadingit: akat kolega @tyrytyty to specjalista do analizy statystyk więc pierdzielisz od rzeczy xD

nie są, właśnie to tłumaczę. Uwzględniając różnice między rasami w kwestii skłonności do przemocy i popełniania przestępstw, Murzyni są zatrzymywani za rzadko. Powielasz antyeuropejską propagandę opartą na manipulacjach.

Załączyłem link do oryginalnej nitki, warto byś ją przeczytał jak i załączone tam jeszcze wcześniejsze Tweety bo brzmisz na kogoś nieobeznanego w temacie co tylko czyta nagłówki
  • Odpowiedz
  • 0
@tyrytyty

hello bocie

Mieszkając w UK możesz mieć różne doświadczenia które są niereprezentatywne dla całego kraju - analiza danych policji jest bardziej wartościowa niż twoje subiektywne odczucia.
  • Odpowiedz
  • 0
@sorek

to typ mnie bedzie pouczal jakimis produkcjami z X i jak zwykle, do moich danych z .gov sie nie odniesie, jak zwykle.

moze wiesz ile mozna zarobic za takie wpisy?
  • Odpowiedz
@sorek: sorek ale patrz, ten gość w ogóle nie spróbował zrozumieć meritum tego co napisałem tylko w prosty sposób próbuje jak najszybciej znaleźć jakieś ad hominem które by dyskredytowało to, co piszę - po co się z takimi angażować w ogóle? Przecież to jest poziom Silnych Razem.

Gość nie jest w stanie zrozumieć że jeśli Murzyni mają predyspozycje do dwukrotnie wyższej przestępczości od Europejczyków (w rzeczywistości dużo więcej) i stanowią
tyrytyty - @sorek: sorek ale patrz, ten gość w ogóle nie spróbował zrozumieć meritum ...

źródło: 1000000757

Pobierz
  • Odpowiedz
do moich danych z .gov sie nie odniesie, jak zwykle.

@dreadingit: typie, te dane co on podesłał są identyczne z tymi z gov tylko o czym innym mówią xD
  • Odpowiedz