Wpis z mikrobloga

#przegryw miałem takiego kolegę co cale gimnazjum podpierał ściany, nie odzywał sie słowem i mu dokuczali przez to mocno. Do tego byl bardzo drobnej budowy i niski. Myślałem że będzie miał ciężko w życiu i mi go szkoda było,a on teraz programista i dziewczynę też ma xddddd
aa ja kozaczyłem, dobrze sobie radzilem w towarzystwie,a teraz sie modlę o śmierć , siedząc 24/7 na wykopie w mieszkaniu rodziców na rencie xD
Tak w życiu jest właśnie, ale ucieszyłem sie fest jak sie dowiedziałem co u niego
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Batonoski: Szkola ryje mozg. Zjeby genetyczne i patusy u mnie co sie nie uczyly, w domu mialy luz i ledwo zdawaly teraz se niezle zyja, a ja jak przynioslem 3 na polrocze to byla wojna jak s-------n, ze bede chodzil po smietnikach itd
  • Odpowiedz
@Batonoski Też byłem w szoku jak zobaczyłem kiedyś na facebooku jak sobie radzą dawni znajomi ze szkoły. Większość już po ślubie, nawet ci, których miałem za największe życiowe ciamajdy. A pozostali to pewnie jakieś biznesy kręcą, jeżdżą wypasionymi samochodami. A ja, ehhhh szkoda gadać
  • Odpowiedz
dziewczynę też ma

@Batonoski: nie wiesz jak mu z Tobą dziewczyna jest i na jakich zasadach u niego to dziala.
Możliwe, że przepracował czas i żyje się mu teraz
  • Odpowiedz