Wpis z mikrobloga

Hej przegrywy, znowu piątek, więc czas podzielić się moimi "ambitnymi" planami na weekend.

Standardowo, najpierw ogarnę się z roboty (czyli przesiedzę na home office, udając, że coś robię, a tak naprawdę przeglądając Wykop). Wieczorem zaopatrzę się w pizzę i trochę browarków – przecież trzeba jakoś przetrwać kolejną samotną noc.

Ale słuchajcie, jest plan na coś więcej! Wpadłem na profil takiej jednej juleczki na TikToku, coś w rodzaju e-girl, co to wrzuca te wszystkie słodkie filmiki, wyginając się przed kamerą. No i, powiem Wam, wkręciłem się trochę w to całe jej życie. Od kilku dni lajkuję jej filmy, zostawiam jakieś mądre komentarze – wiecie, coś w stylu "fajny filmik", ale w głębi duszy wierzę, że to początek czegoś większego. 😂

Więc plan jest taki: wbijam na jej live, który ma robić w sobotę wieczorem. Mam już przygotowane parę śmiesznych tekstów, które wrzucę na czat – może zauważy i doceni moje starania. A jak się uda, to może nawet zacznie mnie kojarzyć z tych wszystkich komentarzy. Potem zobaczę, jak będzie się sytuacja rozwijać. Może kiedyś napiszę do niej na priv, na razie delikatnie, żeby nie przestraszyć. Może zaprosi mnie do swojego Discorda? Kto wie, może w końcu uda się wyjść z tej strefy przegrywu i ogarnąć życie. A jak nie – to znowu pizza i browary, no i Wykop, wiadomo.

To tyle ode mnie na dziś. Trzymajcie się tam i nie dajcie się babom, bo to pułapka! 😂

#przegryw #chatgpt
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach