właśnie pobłądziłam trochę na instagramie i się dowiedziałam że mój kolega którego znałam od dzieciństwa (no najlepszy przyjaciel właściwie wtedy) i z którym chciałam się spotkać po latach bo przyjeżdżałam do rodzinnego miasta i pisałam w jakimś wpisie że mnie olał ma dziecko (olał mnie przed narodzinami dziecka), troche mam mieszane uczucia, fajnie że jest ojcem, ale #!$%@? czuje przecież jak mi się włosy jeżą na rękach jak sobie zdaje sprawę że wszyscy biorą śluby i mają dzieci, a ja w wieku 28 lat zaczynam studia i jestem starą, bezrobotną panną z kotem xD
@Raisei-chan: dla mnie to niepojęte, te całe jaranie się rodziną itp., nie ogarniam tego. Na szczęście mój best fren chyba jeszcze nie planuje się dzieciaczyć, bo jak się zdecyduje, to już będzie po chłopie
@njdnsjdnjs: Nikt nie zabroni #!$%@?ź sobie życia ( ͡°͜ʖ͡°)
@Raisei-chan Ale where problem mirabelko? Podziwiam za odwagę przy wystawianiu sie na hejt na wysropie takim wpisem XD #!$%@? to, jesteś rigczową panną z kotem! ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@Raisei-chan kurde ja mam paru znajomych co chyba w wieku 22 lat już maja rodziny to jest nie do pomyślenia dla mnie żeby w tym wieku już mieć taki #!$%@? z tym
@Raisei-chan: jak ja szedłem na studia właśnie z takim samym nastawieniem jak Ty w wieku 24 lat to też wszyscy rówieśnicy po ślubowaniach i dzieci w drodze, dzisiaj tj 10 lat później wszyscy już po rozwodach, zdradach, wiecznie zmęczeni, czasem ze sprawami sądowymi o opiekę nad dziećmi które ciągną się latami (xD), a ja sb zastanawiam czy nie zrobić jeszcze jednego kierunku na studiach
@Raisei-chan mam podobnie i myślę że (u mnie) to kwestia zmarnowanej młodości w czasach szkolnych. Czas po prostu uciekł nie dając żadnych życiowych doświadczeń. Niby jestem w twoim wieku a czuję się społecznie jakbym nie wyszedł z 20-tki. Też nie wyobrażam sobie posiadania dzieci, za trudne to jeszcze.
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
#raicontent
@Raisei-chan: nice! mam nadzieję, że będzie fajnie.
u mnie też wszyscy ludzie z klasy biorą śluby i robią dzieci XD crazyyyyy
@njdnsjdnjs: Nikt nie zabroni #!$%@?ź sobie życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Raisei-chan Ale where problem mirabelko? Podziwiam za odwagę przy wystawianiu sie na hejt na wysropie takim wpisem XD #!$%@? to, jesteś rigczową panną z kotem! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚