Aktywne Wpisy
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
paczelok +62
300mil przebiegu. Postał trochę i całkowicie rozładowała się bateria.
Fisker się poddał jak się okazuje, nie tylko z tym autem (tak ogólnie też) i generalnie zbankrutował.
Obejrzyjcie sobie jakie jaja
#motoryzacja #samochodyelektryczne
https://youtu.be/b_OxgAYG0Io?si=u-9NKa15lM22APtS
Z ciekawości sprawdziłem, sporo tych aut jest na sprzedaż w UK teraz. Ceny około 25-30k. chciałem sprawdzić też koszt ubezpieczenia i okazuje się, że ... żadna ubezpieczalnie nie chce tych samochodów ubezpieczać.
Także, ci co je obecnie posiadają, niezle się #!$%@? w gówno.
W Lutym wjechał we mnie koleś, szkoda usunięta z jego polisy, moja nowa polisa wyszła taniej niż zeszłoroczna (1stCentral)
Nadal patologia
Inni właściciele. Brak części zamiennych to inna zmora, poza niedokończonym softem, posiadaczy tego auta.