Aktywne Wpisy
Natalia-_- +162
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +674
#neptunalia #juwenalia #studenci #studenty #koncerty #trojmiasto #gdansk
Komentarz usunięty przez moderatora
Z tego co widzę, to Trójmiejskie uczelnie podzieliły się między sobą. UG zgarnia twardy beton: ludzi, którzy lubią słuchać tylko tych piosenek, które już raz słyszeli. PG stawia nieco świeższe, fajne, ale mniej znane zespoły ([tutaj program, spójrz na koncert główny](http://technikalia.gda.pl/2013/wp-content/uploads/2013/03/program6.png- program)) , a AWF i AM+AMW na hip-hop. Przynajmniej jest jakiś wybór. :P
@wicht44:
Ale w tym roku chyba powrócili do tradycyjnej formuły? Przynajmniej na stronie tak