Wpis z mikrobloga

Tak sobie od jakichs dwóch miesięcy po pracy pykam po godzince, dwie dziennie i po raz kolejny przeszłam CP xD

Tym razem zagrałam pod netrunnera, ale takiego zmiksowanego bo się strasznie napaliłam na deck Canto z dodatku i choć wiedziałam, że nie jest to najlepszy wybór jeśli chodzi o deck to gra się całkiem przyjemnie - zdecydownie 100 pkt do stylu za hack zza Blackwalla - przeraża mnie na maksa xD

#cyberpunk2077 #gry
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@senq87: no nie, tym razem 60h mi zajęło przejście z dodatkiem, ale nie robiłam dużo pobocznych i tak dalej, grałam bardzo powoli :) ale zdarzały się przejścia, które zajmowały prawie 100h :)
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: ja staram się zaglądać w każdą dziurę. Ale co frajdy przy tej grze to głowa mała. Widzenie przeciwników przez ściany plus snajperka Breakthrough , pozwala przechodzić niektóre misję bez wchodzenia do budynku z przeciwnikami. Jednak jest to nudne.
  • Odpowiedz
@brazowooka_eS: nie raz spaceruje po mieście zamiast jeździć autem, żeby móc podziwiać widoki. Ale pracy redzi w to włożyli. Mam chyba 110 godzin a jest mnóstwo miejsc gdzie mnie jeszcze nie było. Nie ogarniam tej mapy.
  • Odpowiedz
@senq87: @brazowooka_eS Im więcej razy gram w tą grę, tym bardziej mnie zaskakuje. Redzi wrzucili też dużo dodatkowych smaczków( ͡ ͜ʖ ͡) Np. możliwość odwiedzenia mieszkania Rebecci (Edgerunners) ( ͡ ͜ʖ ͡)(,)
  • Odpowiedz
@panmimoskok: no przed chwilą grałam tą misję "Gdzie jest Johnny?" i przecież ta sekwencja z imprezą przypomina jeden do jednego teledysk Prodigy - Smack My Bitch Up xD ta gra ma OGROM smaczków, które trzeba wyłapać i właśnie to jest fajne, że niektóre łatwo trafić, a niektóre trzeba poszukać - kiedyś np znalazłam jakieś ciała przed apartamentami, a tam logi z bohaterami Pulp Fiction i ta scena co Vincent Vega
  • Odpowiedz
kocham jak w grach są takie rzeczy :D

@brazowooka_eS: to jest nas dwoje( ͡ ͜ʖ ͡)
Polecam, jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś, odwiedzić "opuszczone lokalizacje"( ͡° ͜ʖ ͡°) Dają sporo do myślenia( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz