Wpis z mikrobloga

W niedzielę wieczorem wstrzyknąłem sobie 200 mcg ipamorelin+ MOD GRF 1-29 i po chwili zaczęła mi się ślina zbierać w buzi i zaczęła mrowić mnie szczęka. Po krótkiej chwili już mrowiła cała głowa i czułem ciepło całej głowy. Patrzę w lustro, a ja czerwony na twarzy jak pomidor. Mierzę sobie ciśnienie i było 115/75. Mrowienie głowy ustąpiło może po 3-4 minutach i zaczęło swędzieć mnie całe ciało. Tak leżałem parę minut i idę się przejrzeć w lustrze, a tam takie 2 zmarszczki mega widoczne, te między ustami a nosem, patrzę na moją twarz pod kątem a tam skóra na policzkach nierówna jak papier ścierny. Zadziwiam się jak to się stało, że tak szybko się zmieniłem i nagle drapiąc się po plecach poczułem jakieś krostki, nie takie małe, takie jakby gulki, normalnie jedna przy drugiej, wszystkie bezbarwne na górnej części pleców, dotykam się po ramionach a tam też te krostki, patrzę na moją klatkę i brzuch a tam też one. Byłem w szoku, bo to wyskoczyło kilkanaście minut po zastrzyku, może 20-30 minut max. Wziąłem jakiś lek przeciwalergiczny co mam w domu i poszedłem spać. Rano się obudziłem, a tam ani śladu po tych setkach krostek, tylko zostały ślady po drapaniu się.
Dziwne to było, bo przez ostatni tydzień normalnie wstrzykiwałem sobie po 200 mcg tego 2-3 razy dziennie. Może jakieś mega stężenie było na dnie buteleczki, bo to była praktycznie ostatnia dawka, bo już ledwo co tam zostało w tej buteleczce z peptydem. To nie był mój pierwszy raz z peptydami, ani z tą mieszanką ipamorelin+ mod grf i nigdy nic takiego nie miałem ani po tej mieszance peptydów, ani po żadnym innym peptydzie.
Chyba sobie już odpuszczę z jakimikolwiek peptydami.
#peptydy #mirkokoksy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@KiedysBedzieLepiej Wolałbym, ale ja nie będę brał Mk ze względu na jego skutki uboczne, bo on tam może cukrzycę powodować czy coś tam z cukrem, a wystarczy że ja piję 2-3 litry Pepsi dziennie to tym bardziej nie chcę ryzykować i dostać cukrzycy.
  • Odpowiedz
  • 0
@KiedysBedzieLepiej y no tego płynu to będzie chyba tyle ile dodasz ml wody bakteriostatycznej do tego proszku.
Ja dodawałem zawsze 2ml i płynu była tak na oko ledwo połowa fioleczki jak pamiętam, widocznie te fioleczki najczęściej mają po 5ml pojemności ale nie wiem jak u Ciebie to wygląda.
  • Odpowiedz
  • 0
@KiedysBedzieLepiej To chyba jest pierwszy skutek uboczny wymieniany w artykułach w internecie. Poszukaj sobie po polsku i po ang jakie są skutki uboczne. Więc raczej to nic groźnego ale nie wiem, oceń sam. W niektórych artykułach po ang to piszą nawet że świąd w miejscu wkłucia. Po samym ipamorelinie kiedyś to miałem dosłownie że ciągle mnie swędział brzuch aż jakąś maść na świąd kupiłem w aptece
Janek1916 - @KiedysBedzieLepiej To chyba jest pierwszy skutek uboczny wymieniany w ar...

źródło: temp_file2351222081715677521

Pobierz
  • Odpowiedz