Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KingaM +31
Jadę porannym autobusem i nawet nie patrzę na przystanki bo wiem że na jeden przystanek przed moją wysiadką wsiądzie taki koleś z plecakiem z napisem pitbull , który zrobi dziesięć i pół kroku stukając glanami i siadzie na wolnym miejscu przede mną i to bedzie sygnał że za 15 sekund mój przystanek i pora się zbierać
źródło: 1000009976
Pobierz

Dzwonil do mnie numer nieznany, sprawdziłam w necie, nie jest spamem. Oddzwaniam, odbiera kobieta, polski akcent wszystko git, tak samo zdziwiona jak ja no to się żegnam i uznałam, że może niechcący się wklikalo (mam numer, który może niechcący się wpisać w kieszeni xD)
Ale dosłownie chwilę potem widzę, że mam na poczcie głosowej wiadomość, więc odsłuchałam - totalnie inna babka rozmawia z innymi w języku ukraińskim/rosyjskim, chyba właśnie jakieś callcenter czy inny scam, musiała nie zauważyć, że rozłączyłam dlatego się nagrało.
Tylko, że to wszystko na tym samym numerze telefonu 1:1, oddzwanialam z listy połączeń- nie wpisywałam ręcznie numeru więc nawet jeśli "maskują" numer to w taki sposób dodzwonilabym się znów do nich, a nie do "prawdziwego" numeru.
Co tu się właściwie wydarzyło? Czemu dodzwoniłam się do zupełnie innej kobiety dzwoniąc na ten sam numer?