Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +328
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
Takie tam na oględzinach mieszkania, klientka chce tylko wymalować. Szybka wycena 1000zł za cały korytarz wraz z zabezpieczeniem drzwi podłóg itp materiał w zakresie klientki. Zostałem wyj**any za drzwi bo chyba przyjechałem z warszawy z tymi cenami - poprzednio pan zenek zrobił jej za 500zł malowanie z gipsowaniem. W komentarzu wiecej. #remontujzwykopem
Byłoby fajnie, jakby można było jej używać i na PC i na Androidzie, ale jak będzie tylko na PC, to spoko.
ZDU - kawałek mojej domowej biblioteczki.
#czytajzwykopem #ksiazki
@arinkao: ZAWSZE jest za mało drapaków ¯\(ツ)/¯
@Cedrik: ja z przyzwyczajenia używam Lubimy Czytać (głównie webowej, ostatnio wydali też bardzo kiepską appkę na Androida ( ͡~ ͜ʖ ͡°), niestety ponad 600 książek rozsianych po różnych katalogach, które musiałabym przenieść ręcznie, skutecznie zniechęca do przeprowadzki na inną platformę), ale wygodniejsze i bardziej funkcjonalne wydaje mi się jednak Goodreads. Obie dają możliwość tworzenia własnych "półek", co bardzo ułatwia porządkowanie zbiorów.
Jest też jakaś opcja "Dodaj nowe wyzwanie", ale nie korzystałem nigdy z niej.
Do tego można dodawać własne tagi, różne półki na książki i wishlistę. Dla mnie świetne,