Aktywne Wpisy
Blondynka34 +31
#nocnazmiana #koty
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
Dzisiaj odszedł mój jedyny przyjaciel. Miał skrzep w sercu i FIV, dawałam mu leki a wizyta kontrolna u weterynarza miała być za tydzień. Dużo spał przez ostatnie dni, trochę jadł. Znalazłam go martwego na parapecie w kuchni. Nie mogę patrzeć na zabawki i akcesoria po nim.
zero.
#stanowski #kanalzero #stonoga
to wystarczy.
ile razy ten gość ma być aresztowany i #!$%@? #!$%@?ć się w celi na swoich szczynach by wykopki przestały go traktować jak jakiekolwiek źródło?
afery z jego udziałem to już rok 2013? 2014? kiedy on sprzedawał udziały w swojej gazetce która okazała się jedną kartką A2?
@guest sęk w tym, że nagranie jest autentyczne. to, że jest ustawką to inna historia
@wygryw50k: skąd ta pewność?
W dobie AI i deepfejków. ok
Jak tam wykopku? Maść Ci podrzucić?
@wygryw50k: xD nie odwracaj kota ogonem.
Do mnie to nie trafia.
Polecam artykuły naukowe na ten temat np. When Corrections Fail B. Nyhan.
badani czytali fikcyjne artykuły informacyjne, a następnie korekty tych informacji. Wyniki wskazywały że korekty nie zmieniały błędnego postrzegania badanych.