Wpis z mikrobloga

@Gours: min po tym że nikt by takiego materiału nie nagrał za parę złotych czy tam autko na miesiąc od stonogi, bo od razu by było wiadomo od kogo wyciekło z redakcji. Ale czego się spodziewać po kretynach
  • Odpowiedz
@guest: mikroblog to odpowiednik głównej wykopu tylko o przeciwnych poglądach politycznych, zaraz mnie pewnie zwyzywają od symetrystów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 33
@Gours: STONOGA.
to wystarczy.

ile razy ten gość ma być aresztowany i #!$%@? #!$%@?ć się w celi na swoich szczynach by wykopki przestały go traktować jak jakiekolwiek źródło?

afery z jego udziałem to już rok 2013? 2014? kiedy on sprzedawał udziały w swojej gazetce która okazała się jedną kartką A2?
  • Odpowiedz
@xxxmen a jeśli by nagrał? w ciągu pierwszej godziny nie byliście tacy mądrzy i pisaliście co najwyżej o dip fejkach dopóki ktoś za was nie wylistowal dat xD

@guest sęk w tym, że nagranie jest autentyczne. to, że jest ustawką to inna historia
  • Odpowiedz
  • 2
@wygryw50k: czyli nie masz pewności, ale kategorycznie twierdzisz, że nagranie jest autentyczne ( ͡º ͜ʖ͡º)

W dobie AI i deepfejków. ok
  • Odpowiedz
@guest najwięcej o AI i dip fejkach krzyczą ludzie, którzy poza zasłyszeniem z tematem nie mają nic wspólnego. nie napisałem nigdzie, że nie mam pewności
  • Odpowiedz
  • 1
najwięcej o AI i dip fejkach krzyczą ludzie, którzy poza zasłyszeniem z tematem nie mają nic wspólnego.

@wygryw50k: xD nie odwracaj kota ogonem.
  • Odpowiedz
@guest: Czyli jeżeli chce sobie zbudować markę to najlpiej wypuścić fejka że np kradę a następnego dnia wyjść i powiedzieć że to ustawka....
Do mnie to nie trafia.

Polecam artykuły naukowe na ten temat np. When Corrections Fail B. Nyhan.
badani czytali fikcyjne artykuły informacyjne, a następnie korekty tych informacji. Wyniki wskazywały że korekty nie zmieniały błędnego postrzegania badanych.
  • Odpowiedz
@wygryw50k: znajdz gdzies moja wypowiedz bo piszes ze nie bylismy madrzy ja tego nie komentowalem. A ze stonog to debil to wiadomo od dawna w niedziele rzucil material ze zlapal k150 ksiezy pedofili, pomogl finansowo kikku tysiecy ludziom, ten facet to psychicznie chory mitoman. Jak takiemu debilowi ludzie wierzą to jak ma byc dobrze
  • Odpowiedz