Wpis z mikrobloga

#famemma jest z 10 % 14 latek, która jak się umaluje i odpowiednio ubierze, może się podobać normalnemu facetowi (spodoba, a nie będzie do niej pisał, czy ją ruchał) ale k---a nie ma takich 12 latek, jak podoba ci się 12 latka to nie tylko jesteś pedofilem według prawa, ale też pedofilem seksualnym i powinieneś mieć przymusową kastrację przez leki (nie będzie stawał)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mewten

Nie wiem o co chodzi ale z perspektywy 32 latka muszę napisać ci, że jakikolwiek kontakt z tak młodymi dziewczynami (poniżej 20 roku życia) to jakieś zboczenie, normalny chłop nie będzie miał nawet z taką o czym gadać. Już nie mówię o dziewczynach poniżej 18 czy 15 roku życia. To jest chore.

Ja wiem że wiek zgody to 15 lat i spoko, no ale bądźmy realistami, jak masz 20 lat
  • Odpowiedz
@mewten: Miałem 22 lub 23 lata, spotykałem się przez jakiś czas z laską o 6 lat młodsza( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie było o czym rozmawiać, kompletna przepaść intelektualna. Jakbyś rozmawiał z NPC.
  • Odpowiedz
@Notabene: No nie wiem. Jak ja miałem 20 lat, to do np. 15 dzieliła przepaść. Takie tłumaczenie, że Boxdel miał 19 i pisał do 14 to ogóle mi się w głowie nie mieści. Wieku nastoletnim rok różnicy to bardzo dużo, a każdy rok więcej jeszcze bardziej powiększa tą różnicę.
  • Odpowiedz
  • 1
@prawilnik: ok, jest to bardzo dziwne, ale porównywanie go do chica jest dla mnie p------e. Typ ruchał 12 13 latki, a nie do nich pisał. Ja nie mówię w kwestii dojrzałości, tylko wyglądu, taka 15 może jeszcze się umalować, żeby wyglądać na starszą, u 12 latki tego się nie da zrobić, one wyglądają na dzieci pod każdym względem, nawet do końca jeszcze nie urosły i mają z 150 cm
  • Odpowiedz