Wpis z mikrobloga

@gagarin_kosmonauta: zgadza się. Choć przypomnę,że sam Olo stalkując ludzi (poniekąd słusznie) groził ,że napisze do ich partnerów etc. Zarzucając zezowatej,że grozi czyimś dzieciom ,sam zapomina jak po pijaku groził ,że wyrucha dziecko Arona...
  • Odpowiedz
@GitZGilowa: Człowieku xD To dziecko arona dzieciątko malutkie ma 20 pare lat xD i chciał bić Olgierda, ale dopiero jak policja przyjechała xD Weź przeproś za ten wpis xD
A jeśli nawet są podstawy żeby mieli coś do Olgierda, to co zrobił Storch żeby wypisywać do jego rodziny? Bo z tego co mówią (a ja wierzę im) mariolka pod jakimś tam nickiem wypisywała do partnerki Storcha, żeby ta go zostawiła
  • Odpowiedz
@57_bel_air_fan: handlował jakis czas temu. Możliwe, że już nawet wyrok zatarty. Lipe będzie miał, bo się chwalił klamka gazowa, że to niby na ostrą amunicję i gdzie to on z tą proca się nie wybierze xD chyba nawet tym wymachiwał na jakimś lajcie ale nie jestem pewny. To jest top tier imbecyl xD
  • Odpowiedz
@Minister_Braku_Kultury: z tą klamka jeździł pod domy dziewuchy Olgierda i zdjęcia robił z jakimiś sugestywnymi podpisami, że niby sprawiedliwość wymierzy czy coś takiego :D Ale to jest związane z Olgierdem, a Olgierd mówił że ta akcja za którą ta osoba ma problemy nie jest z nim związana
  • Odpowiedz
@William2290: nie ma co gdybać, nie sądzę żeby ktoś oblatany w temacie dopuścił do interesu chłopa który już raz się rozwalił w analogicznej sytuacji. Równie dobrze mógł wzorem WSW zaprosić białorusinkę na wieczorny sparing, co by się kleiło - mieszka u starej baby teraz, a przecież obecnie domowi oprawcy nakazy opuszczenia lokalu dostaja z marszu w zasadzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym razie ja mu
  • Odpowiedz