Wpis z mikrobloga

tera ćwiara wódy normalnie została przechylona elegancko i dzień stał się jeszcze piękniejszy.
z fartem
#oswiadczenie
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@programista_wykopek: wariacie, ja od dziecka piję i ćpam a mimo to mam się doskonale radzę sobie z własnym życiem, to Ty komentujesz moje życie i masz jakieś pretensje do tego, że ja sobie robię to co chcę, nie wiem który z nas w takim razie będzie zmieciony z planszy. Pozdrawiam serdecznie i pomyślności życzę
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: piszesz jakbyś mnie znał, a nawet nie znasz mojego imienia xD To sie nazywa projekcja. Czyli podświadomie wiesz co cie czeka więc zapijasz to alko albo mefedronem by o tym nie myśleć. Kurcze nie zazdroszczę. Ucieczka od problemów to nie rozwiązanie. Z fartem :)
  • Odpowiedz
  • 0
@programista_wykopek: no nie znam Twojego imienia, bo dla mnie jesteś nikim i kompletnie mnie nie interesujesz wariacie, moje imie i miejsce zamieszkania wielokrotnie latało tutaj na wykopie przy jakichś aferach, za każdym razem to mnie bawiło jedynie, bo ja się nie boję jakichś internetowych hojraków, no ochłoń świrze, dobrze dla Ciebie radzę.
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: to sobie zaprzeczasz interesujesz sie bardziej niż ci sie wydaje stąd te ne celne próby zgadniecia mojego sposobu myślenia. Dla mnie to ty podświadomie szukasz pomocy. Ale już tak jesteś umoczony że lepiej się wyprzeć. Zacznij przesiewać prawde od fałszu to może zrozumiesz. Szukanie pomocy to nie słabość. z fartem :)
  • Odpowiedz
@Hissis: To jest domyślny stan osoby z dużego miasta która nie bierze narkotyków, a alko okazyjnie. :) Wystarczy coś robić w życiu sięgać po pomoc jeśli trzeba i nie stymulować sie narko. Odstaw u----i to zobaczysz życie na trzeźwo - nie takie nudne jak Ci sie wydaje. z fartem mordzia
  • Odpowiedz
  • 0
@programista_wykopek:a ja jestem z malutkiego miasta, ćpałem całe życie i przez więkość życia piję a-----l, a mimo to robię cały czas coś, zarabiam pieniądze i żyję sobie tak jak mi się podoba, no komediantem dla mnie jesteś po prostu
z fartem
  • Odpowiedz
@Hissis: a badasz krew np? Wszystkie parametry zdrowotne są ok? Zgaduje ze raczej nie. Nie da się tak żyć. Nie jesteś wolverine. Jak sie zorientujesz że coś Ci dolega możę być za późno. Skoro masz takie podejście to jeszcze nie jesteś świadom jak życie potrafi być kruche. Przyjdzie takie czas że wspomnisz moje słowa. Pamiętaj sięganie po pomoc to nie słabość :) z fartem
  • Odpowiedz