Wpis z mikrobloga

• 9
@Tytanowy_Lucjan: no właśnie, to że ta dziewczyna jest chłopem to ruska propaganda. Zastosuj brzytwę okhama i pomysl jak Algieria mogłaby być transem?
Po prostu to rosyjska konfederacja bokserska na podstawie podwyższonych wynikow teścia stwierdziła że ona jest chłopem xD gdzie po nowych badaniach wyszło, że ma teścia w normie jak na kobietę. Ale teraz russkie kręcą aferę, że to trans, a Ty się dałeś na to nabrać. Ale spokojnie nie
  • Odpowiedz
@leeaxe Wygląda jak chłop, ma chłopskie chromosomy XY = to jest chłop, bardzo słaby w sporcie chłop, że aż musiał przebrać się za babę by cokolwiek wygrać i żadna lewacka propaganda tego nie zmieni []
  • Odpowiedz
  • 6
@Tytanowy_Lucjan: to ze wygląda jak chłop nie znaczy, że jest chłopem, tak jak pisałem w poście wyżej nie miała badań żadnych chromosomów, ruska konfederacja bokserska stwierdziła tak na podstawie delikatnie podwyższonych wynikow teścia, w nowych wynikach wyszły w normie, ale rosyjska propaganda to tempa propagandan na którą sam się nabrałem niestety, ale teraz odkupuje winę próbując wyprowadzić innych ludzi z błędu.
  • Odpowiedz
@leeaxe jakieś dowody na tą "ruskość" organizacji MIĘDZYNARODOWEJ? I czemu stosujesz słowo "konfederacja" skoro jest to Międzynarodowe STOWARZYSZENIE Boksu (ang. International Boxing Association, skrót AIBA)?
  • Odpowiedz
  • 1
@Tytanowy_Lucjan: bo tak się mówi, to "międzynarodowe" stowarzyszenie xD ma za prezydenta przyjaciela Putina, każdy może to sprawdzić. Popatrz też na statystyki tej zawodniczki w jej wadze bokserskiej w stosunku do statystyk mężczyzn, gdyby była chłopem wśród kobiet jej statystyki byłby w------e w kosmos, a w rzeczywistości jest ona zwykłym przeciętniakiem, jej stosunek wygranych do KO to śmiech na sali.
leeaxe - @Tytanowy_Lucjan: bo tak się mówi, to "międzynarodowe" stowarzyszenie xD ma ...

źródło: 1000014616

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Tytanowy_Lucjan: zresztą ta "międzynarodowa" konfederacja bokserska moim zdaniem zostanie w------a na zbity ryj, i jej miejsce zajmie prowschodnia organizacja. Dlatego teraz kręcą taka aferę, na która niestety prawaki się nabierają, w tym też ja. Ale po tym jak sprawdziłem fakty, aż mnie zmroziło, i muszę innych wyprowadzić z tego błędu. Jestem całkowitym przeciwnikiem tego żeby transy brały udział w sporcie damskim. Jak już niech mają swoją osobną kategorię. Jestem po
  • Odpowiedz
@leeaxe Dlaczego używasz usilnie słowa konfederacja? To śmieszne te wasze SEO internetowe, żeby łączyć konfederację z ruskimi xD Myślisz, że kogoś do tego przekonać powtarzając to w kółko?
  • Odpowiedz
  • 1
@Tytanowy_Lucjan: organizacja wewnątrz jednego państwa - federacje
Organizacja mająca członków w wielu państwach - konfederacja.
Mniej więcej dlatego używam konfederacja. A Ty w normalnym życiu do czego używasz słowa konfederacja? Tylko do polityki? Ja się polityką średnio.interesuje
  • Odpowiedz