Aktywne Wpisy

Koner1391 +31
Witamy w dorosłym życiu
Uczelnia wyższa, pewnie z nic nie wartym kierunkiem nic nie daje
#logikarozowychpaskow #pracbaza
Uczelnia wyższa, pewnie z nic nie wartym kierunkiem nic nie daje
#logikarozowychpaskow #pracbaza

MateMizu +104
Przecież gdyby takie coś miało miejsce za PiSu to by się zesrali, a w Warszawie mielibyśmy liczące 50 tysięcy protesty których twarzą byłaby stara komunistka xD.
Żałosne jak można cały czas nic nie robić, następnie wreszcie zrobić coś i s--------ć to tak koncertowo xDD.
Błagam niech ktoś tych pajaców wymieni albo nauczy nie być pajacami, bo ja nie zdzierżę kolejnych rządów PiSu xD
#kpo #kpop #tvn
Żałosne jak można cały czas nic nie robić, następnie wreszcie zrobić coś i s--------ć to tak koncertowo xDD.
Błagam niech ktoś tych pajaców wymieni albo nauczy nie być pajacami, bo ja nie zdzierżę kolejnych rządów PiSu xD
#kpo #kpop #tvn

Zapytacie jak będą wtedy zarabiać na chleb? To proste. Zaczną produkować mikroprocesory i samochody elektryczne.
#nieruchomosci
@Czoso: deweloperzy z budowy przejdą do deweloperów IT i będą architektami rozwiązań oprogramowania. Trochę się już nawet zgadzają słowa deweloper czy architektura resztę się zaszpachluje.
Czyli, ceny materiałów budowlanych spadną, ceny robocizny spadną i Janusz bud-pol z transporterem t4 będzie budował domki jednorodzinne za cenę połowy dzisiejszej kawalerki z dużego miasta,
A na serio, to jestem ciekaw czy gdyby na serio chcieli wstrzymać budowy to kto najbardziej by sie wkurzył właśnie na deweloperów nie na rząd, Polacy którzy zapalcicli za dziurę w ziemi
@Czoso: otóż nic bardziej mylnego. Nie będą zarabiać na chleb, bo są zarobieni na 3 pokolenia w przód
@acpiorundc: aż sobie to wyobraziłem - deweloperzy żądają państwowych dopłat do oprogramowania, w przeciwnym wypadku przestaną programować.