Aktywne Wpisy
King_of_the_savannah +110
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
KIaudiuszeq +518
W takich przypadkach zupełnie zrozumiałe powinno być, jak i sprawiedliwe, fałszywe zeznanie o przemocy domowej, by wyrzucić takiego uja z domu.
#logikarozowychpaskow #dom #zwiazki #p0lka #logikaniebieskichpaskow
@AlienFromWenus ja sporo pieniędzy wrzuciłem w budowę/wykończenie domu, który jest na żonę xD jak ona zmądrzeje i mnie kopnie, to nie będę miał żalu
Twój tekst o tym że o czymś nie słyszałeś też jest nie na temat. Wyraźnie napisałam że ja słyszałam, co ma do tematu że ty nie słyszałeś?
To że czegoś nie słyszysz nie znaczy że się nie dzieje
@AlienFromWenus: jak dorośniesz to zrozumiesz że płeć ma tutaj mało do rzeczy.
Wracając do tematu: taki klimat mamy z że jeśli ktoś reprezentuje sobą jakąś motywację do działania, determinacje i idące za tym środki to zazwyczaj jest to jednak mężczyzna. Daltego też przerażająca większość takich spraw to chłop
@Mirrabolo: to kiedy wy dorośnięcie i przestaniecie przypisywać kobietom jakieś dziwne cechy na podstawie kilku waszych znajomych?
@Mirrabolo: to kiedy wy dorośnięcie i przestaniecie przypisywać kobietom jakieś dziwne cechy na podstawie kilku waszych znajomych?
@Mirrabolo:
A gdy jest to kobieta to albo jest gaszona przez rodzinę, że "od tego jest chłop" albo przez chłopa, że jest przez to niekobieca i on się przy takiej czuję mało męsko
Albo on i tak to zrobi lepiej.
To się izoluje od takiej rodziny a nie wmawia sobie że świat tak wygląda
Zależy o czym mowa ale niestety tak, nasze schematy życiowe wyglądają w pewien uzupełniający się sposób i na przykład jak jakaś pannica sobie wymyśli że jej hobby od teraz to renowacje i przeróbki mebli (ostatni trend) to ma około 10-letnie braki w znajomości zagadnienia, absolutny brak umiejętności posługiwania się narzędziami, absolutnie nie rozumie że klej na gorąco to nie magiczne remedium na wszystko. Chodzi o to że faktycznie zawsze jest ktoś kto zrobi to lepiej, mnie dopsko nie boli jak płeć przeciwna śmieje się z moich umiejętności i faktycznie zrobi coś lepiej/sprawniej. Jak kogoś to tak strasznie boli to ma jakieś traumy z dzieciństwa chyba.