Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +17
Przed chwilą czytałem tu dyskusję mirków i dowiedziałem się, że w stolicy potężny budowlaniec kasuje średnio koło 50k za wykończenie mieszkania 60m^2.
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
Z całym szacunkiem dla wszystkich obecnych na tagu mirków budowlańców, ale IKS DE. To pokolenie płatków śniegu naprawdę płaci Wam 25k miesięcznie za wiercenie i mizianie ścian/podłog klejem? xDDDD
Gdyby mi ktoś rzucił taką cenę, to bym go po prostu zabił śmiechem i zrobił to samemu. W czasach, gdy WSZYSTKO jest w internecie, pokazane na przykładach, a najgorsze, co może się stać po złym wykończeniu to krzywe płytki i nierówne kolory ścian, ludzie naprawdę aż tak nie szanują swoich pieniędzy?
Rozumiałbym
entgegen +272
Co ciekawe, jej konto na OLX zostało wyłączone. Spotkaliście się z takim czymś? Na początku bylem pewien, że to scam, ale teraz sam nie wiem. Powiedziała mi, że praca ma polegać na wysyłanie kopiuj-wklej gotowych formułek ludziom. W jaki sposób by mogli mnie oszukać? #praca #pracbaza
Ile razy można powtarzać, że na olx nie szuka się pracy tylko zarzutów prokuratorskich?
@GothBoyy666 daj znac co i jak
Masz do obsługi 4 monitory, na każdym 8 czatów, musisz pisać ze zwyrolami po niemiecku, a od takiej ilości zajebistych i ślicznych Rosjanek, Polek i Ukrainek, które robią co tylko chcesz na twoje komendy (typu ctrl + f3 i wtedy u niej po rusku się wyświetla, że ma się np. bawić sama ze sobą) to w
Daruj sobie. Moja znajoma narobiła sobie ma tym nerwicy, bo niby kasa była niezła, ale pracy i roszczeniowych Karyn tyle, że robiła bezpłatne nadgodziny po nocach i codziennie było i tak 200 nowych maili, czaty na fb, telefony, a skanery właściciele jeszcze jej wrzucili tłumaczenie tekstów i dodawanie produktów.