Wpis z mikrobloga

Siemka, aplikowałem na "praca zdalna na wakacje - odpisywanie na wiadomości", babka mi dala numer i powiedziała zebysmy przeszli na whatsapp'a, powiedziała że idealnie w czas się zgłosiłem, bo w piątek bedzie spotkanie na zoomie gdzie wszystko będzie wyjaśnione.

Co ciekawe, jej konto na OLX zostało wyłączone. Spotkaliście się z takim czymś? Na początku bylem pewien, że to scam, ale teraz sam nie wiem. Powiedziała mi, że praca ma polegać na wysyłanie kopiuj-wklej gotowych formułek ludziom. W jaki sposób by mogli mnie oszukać? #praca #pracbaza
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewniesprzymierzasiezkojotem W każdym większym mieście masz min. jedną firmę tym się zajmującą, ale nie polecam.
Masz do obsługi 4 monitory, na każdym 8 czatów, musisz pisać ze zwyrolami po niemiecku, a od takiej ilości zajebistych i ślicznych Rosjanek, Polek i Ukrainek, które robią co tylko chcesz na twoje komendy (typu ctrl + f3 i wtedy u niej po rusku się wyświetla, że ma się np. bawić sama ze sobą) to w
  • Odpowiedz
@GothBoyy666 Czyli spam albo naprawdę wycięczająca harówa na obsłudze kilku kanałów międzynarodowego sklepu internetowego.

Daruj sobie. Moja znajoma narobiła sobie ma tym nerwicy, bo niby kasa była niezła, ale pracy i roszczeniowych Karyn tyle, że robiła bezpłatne nadgodziny po nocach i codziennie było i tak 200 nowych maili, czaty na fb, telefony, a skanery właściciele jeszcze jej wrzucili tłumaczenie tekstów i dodawanie produktów.
  • Odpowiedz