Aktywne Wpisy
jestemtakizmeczony +741
Codziennie w Polsce 13 osób nie chce już dłużej żyć. 11 z nich to mężczyźni. Od północy wylogowało się już sześcioro. Do końca dnia będzie ich drugie tyle.
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
Nie zginęli w wypadku, nie zabrała ich choroba. To było ich ostatnie "mam dość", ostateczne "nie daję rady".
Za każdą z tych liczb ktoś płakał. Albo nie miał już sił płakać. Nie każdy krzyk słychać, nie każdą pustkę widać.
#depresja #samobojstwo
źródło: image
Pobierz
Mododzyglizda +181
Zrobiłem sobie lampę z felgi od Ducati i stwierdziłem, że się pochwalę efektami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
#motocykle #remontujzwykopem #majsterkowanie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

problem z naprawianiem jak nic
przecież pisze ze zintegrowana karta graficzna jest na płycie głównej i że ciężko to naprawić, a że to jest w procesorze to niekoniecznie musi być ten trop
ale warto się przysrac
@elektryczny_mariusz: co to kur#a znaczy? xD
@elektryczny_mariusz: XD jaka część karty graficznej jest na takiej płycie B350?
W Intelu tak było , nawet można było rozszerzać liczbę wyjść wideo z procesora prostym scalakiem na karcie ( znane jako add2 card z DVI lub 2 DVI najczęściej) wkładanej w pcie
Ja właśnie wgrywałem 4 wsady do MSI B550M PRO-VDH i poszła dopiero wtedy, bo wcześniej nie przechodziła POST CPU.
Całość wgrywana przez programator + odzyskiwanie danych DMI.
U Ciebie też może pomóc downgrade biosa, ale najpierw podaj nazwę opcji.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz