Aktywne Wpisy
Lewusx +26
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +51
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
1. Nie zagrał w singlu, a szanse na medal jakieś miał
2. Nie zagrał w deblu i przez to nie zagrał nasz bardzo dobry deblista Jan Zieliński (również w topowej formie), myślę że medal też wchodził w grę
3. Iga nie zagra w mikscie bo Hurkacz nie dojechał, a nie ma innego singlisty xD, była spora szansa na medal
4. Iga nie zagrala w deblu (mogłaby z Linette, która też ma mniej więcej formę życia XD), bo miała grać w mikscie, duża szansa na medal xDD
#paryz2024
Co miksta (bo w deblu męskim i tak by nie było alternatywy dla Hurkacza) to strasznie dziwne przepisy.
Co do reszty to w sumie racja choć myślę że Świątek z Linette szans na medal też nie miałyby za dużych.
1 Ciężko byłoby osiągnąć medal na mączce, zwłaszcza tak wolnej jak w Paryżu
2 Dawno nie grali razem debla, też marne szanse na medal
3 Wydaję mi się, że Idze nawet jest na rękę, że nie gra w mikscie i może skupić się na singlu
4 Iga z damskim deblu? Pewnie nawet o tym nie myślała.