#pathofexile dajcie mi jakis sposob na fajny podniecający zarobek, mam 90lvl i juz robilem rituale, delirium, harbringery i expedycje i beyond i zadna mnie nie przekonala help
@Dejwor: zarobek się dobiera do swojego buildu. jak już masz build gotowy to robisz to co ten build dobrze robi a nie wybierasz cokolwiek.
typu jak masz LA czy coś w tym stylu to nie zarabiasz na biciu bosów albo arenach bo jesteś z papieru + to nie wykorzystuje zalet tych buildów, już legion wtedy lepiej (który często się najbardziej opłaca tylko na pcozątku ligi. ale można zarabiać i do końca jak się przyłożysz, tylko nie ejst wtedy optymalnie. ale to gra a nie praca aby to optymalizować)
podniet to bym w innym miejscu szukał niż PoE, rób blight albo boss rush z destructive
@10129: zrobilem 2 voidstony ale wyjebki a reszte kupilem bo maven sie dlugo robi w sensie tam trzeba z 20 mapek zrobic po kolei a uber elder naet nie wiem jak zrobic wiec wolalem kupic
@10129: odkrylem alva memery reverse incrusion, duzo ludzi nabiera się na te fajne itemy które sa niby drogie jak sie je dobrze scraftuje? w sensie czy kupuja
duzo ludzi nabiera się na te fajne itemy które sa niby drogie jak sie je dobrze scraftuje? w sensie czy kupuja
skąd mam to wiedzieć >.>
zrobilem 2 voidstony ale wyjebki a reszte kupilem bo maven sie dlugo robi w sensie tam trzeba z 20 mapek zrobic po kolei a uber elder naet nie wiem jak zrobic wiec wolalem kupic
to robisz łucznik ai biegasz mapy skoro taką awersję masz do bosów.
@10129: wiadomo ze nie ale jezeli to jest takie tanie to trzeba sobie ulatwiac zycie + pewnie na maven bym sie w---------l kiedys moze sprobuje ale liczenie mapek ktory tier to ktory i najlepiej by po kolei je robic by sie nie p------y mnie nudzi
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
WTF Wstaję rano a tam powiadomienie o przelewie na 1zl. Przelew na moje konto w innym banku, ale nie ja go robiłem, bo po co miałbym sobie przelewać złotówkę. W zleceniach stałych tego nie mam. Spotkaliście się z czymś takim? #pkobp #iko #bank
zarobek się dobiera do swojego buildu. jak już masz build gotowy to robisz to co ten build dobrze robi a nie wybierasz cokolwiek.
typu jak masz LA czy coś w tym stylu to nie zarabiasz na biciu bosów albo arenach bo jesteś z papieru + to nie wykorzystuje zalet tych buildów, już legion wtedy lepiej (który często się najbardziej opłaca tylko na pcozątku ligi. ale można zarabiać i do końca jak się przyłożysz, tylko nie ejst wtedy optymalnie. ale to gra a nie praca aby to optymalizować)
podniet to bym w innym miejscu szukał niż PoE, rób blight albo boss rush z destructive
@10129: gram coc dd inq wiem nie wiem co by bylo dobre dla mnie w miare wszystko robie dobrze
do poszukaj w necie aż ktoś napisze co jest mocną stroną Twojej postaci..
jakie bosy sam zabiłeś w tej lidze bez padania 5 razy?
skąd mam to wiedzieć >.>
to robisz łucznik ai biegasz mapy skoro taką awersję masz do bosów.
@10129: nie mam awersji, po prostu maven się długo robi a kosztuje z 25c to po co mam pół dnia mapy robić?
robisz 20 map pół dnia? to ile Ty jedną mapę lecisz