Wpis z mikrobloga

#pathofexile dajcie mi jakis sposob na fajny podniecający zarobek, mam 90lvl i juz robilem rituale, delirium, harbringery i expedycje i beyond i zadna mnie nie przekonala help
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dejwor:
zarobek się dobiera do swojego buildu. jak już masz build gotowy to robisz to co ten build dobrze robi a nie wybierasz cokolwiek.

typu jak masz LA czy coś w tym stylu to nie zarabiasz na biciu bosów albo arenach bo jesteś z papieru + to nie wykorzystuje zalet tych buildów, już legion wtedy lepiej (który często się najbardziej opłaca tylko na pcozątku ligi. ale można zarabiać i do końca jak się przyłożysz, tylko nie ejst wtedy optymalnie. ale to gra a nie praca aby to optymalizować)

podniet to bym w innym miejscu szukał niż PoE, rób blight albo boss rush z destructive
  • Odpowiedz
  • 0
zarobek się dobiera do swojego buildu. jak już masz build gotowy to robisz to co ten build dobrze robi a nie wybierasz cokolwiek.

@10129: gram coc dd inq wiem nie wiem co by bylo dobre dla mnie w miare wszystko robie dobrze
  • Odpowiedz
@Dejwor:
do poszukaj w necie aż ktoś napisze co jest mocną stroną Twojej postaci..

jakie bosy sam zabiłeś w tej lidze bez padania 5 razy?
  • Odpowiedz
  • 0
@10129: zrobilem 2 voidstony ale wyjebki a reszte kupilem bo maven sie dlugo robi w sensie tam trzeba z 20 mapek zrobic po kolei a uber elder naet nie wiem jak zrobic wiec wolalem kupic
  • Odpowiedz
  • 0
@10129: odkrylem alva memery reverse incrusion, duzo ludzi nabiera się na te fajne itemy które sa niby drogie jak sie je dobrze scraftuje? w sensie czy kupuja
  • Odpowiedz
duzo ludzi nabiera się na te fajne itemy które sa niby drogie jak sie je dobrze scraftuje? w sensie czy kupuja

skąd mam to wiedzieć >.>

zrobilem 2 voidstony ale wyjebki a reszte kupilem bo maven sie dlugo robi w sensie tam trzeba z 20 mapek zrobic po kolei a uber elder naet nie wiem jak zrobic wiec wolalem kupic

to robisz łucznik ai biegasz mapy skoro taką awersję masz do bosów.
  • Odpowiedz
  • 0
to robisz łucznik ai biegasz mapy skoro taką awersję masz do bosów. albo zaczynasz grac w grę a nie płacić innym aby grali za Ciebie

@10129: nie mam awersji, po prostu maven się długo robi a kosztuje z 25c to po co mam pół dnia mapy robić?
  • Odpowiedz
  • 0
@10129: wiadomo ze nie ale jezeli to jest takie tanie to trzeba sobie ulatwiac zycie + pewnie na maven bym sie w---------l kiedys moze sprobuje ale liczenie mapek ktory tier to ktory i najlepiej by po kolei je robic by sie nie p------y mnie nudzi
  • Odpowiedz