Wpis z mikrobloga

Sytuacja Yanka odwróciła się:
-sprzedaż złomu,
-sprzedane puszki od widza Czarka,
-sprzedaż ekskluzywnych itemów na targu,
-kieszonkowe i jedzenie o rodziców przywiezione przez kompana,
-stołowanie się u Zwrot na Hajs przez najbliższy miesiąc.
Coś czuje, że Yanek znowu odżyje, znowu zacznie treningi i jedzenie codzienne. Będzie Nie-sa-mo-wi-cie ;)
#yanek
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@Hexenbrenner: W detektorystyce aby mieć wyniki trzeba swoje wychodzić, Yankowi się nie chce, liczy tylko zysk, więc woli obrobić film na youtube w 1h-2h i ma z tego więcej hajsu. Filmy są coraz gorszej jakości, moim zdaniem jest spory regres (dużo czasu zajmuje mu cenzura komentarzy). Jedynie co go ratuje to hejterzy który czekają wpadki naszego bohatera, jak np. brudny wąż toaletowy w swoim czystym baniaku, pranie ciuchów w garnku
  • Odpowiedz
  • 0
@R2F2: w sumie masz rację. Polecam obejrzeć jak wyglądała działka przez zakupem, a jak teraz ;) jedyny progres to lepsze cumper ;) bo z tego co pamietam Yan Dublo nazywał cumperem ;)
  • Odpowiedz
@Tom3kt: mogłby to robić dla zasięgów jeśli by miał np po 2 komplety tych garnków a pokazywał na filmie jeden w którym niby robi wszystko a w drugim gotował itp, a jak ma tylko jeden, to jest po prostu patologicznym brudasem i fleją.
  • Odpowiedz
  • 0
Nie wierzę, że tyle dostał za takie arcydzieło, cały czas mnie ciekawi w jaki sposób Jaś dorobił się busa za 50 tys, ja go ledwo na jedzenie stać, z Youtuba jak ktoś liczył to ma maks 1500 zł. Chyba, że żeruje na takich ludziach jak widz Czarek i Andrzej ;)
  • Odpowiedz
@JAJAnek: powiedzmy sobie szczerze, choćby nie wiem ile czasu bym miał wyparzać, nie wziąłbym ze śmietnika golarki, tak samo nigdy bym nie kupił obuwia używanego, a na targu od razu poszły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
W komentarzach dalej cenzura. Wczoraj pod filmem był komentarz w którym ktoś wyłapał, że kwota w koronach która podał, że zarobił, nie przekłada się na tą w złotówkach - różnica była kilkadziesiąt zł. Komentarz miał trochę like'ow, a dziś już go nie widzę 😅
  • Odpowiedz
@Tom3kt: Robił sauny na czarno. Temat pojawiał się kilka razy na live, ale zawsze ucinał. Teraz twierdzi, że w życiu zrobił tylko saunę sobie i znajomej i to w dodatku za darmo. To już nie klei się z tym o czym wiele razy wspominał, że np. zrobił saunę "panu doktorowi". Udaje, że tematu robienia sauny za kasę nie było, żeby go ktoś do US nie podpierniczył.
  • Odpowiedz
@Tom3kt: nie no z youtube ma na pewno troche wiecej a do tego dochodza "donejty" na numer telefonu czy paypal ktore ma podane pod streamem/filmikiem, ja mysle ze tam moze byc jego druga wyplata :)
a co do busa to ja mysle ze mogl zaoszczedzic pare groszy bo na pewno mial lepsze miesiace a tak to (sam chyba wspominal) ze musial czekac chwile bo nie mial pieniedzy na dalsze zakupy
  • Odpowiedz